Ročný syn sa udiera dlaňami do hlavičky. Čo to značí?

lubinka9
1. feb 2011

Takmer rocny syn sa posledny tyzden castokrat dlanami udiera do hlavicky. Niekedy jednou vacsinou oboma rucickami, dost silno.Tiez celom naraza do steny,ked sedi pri stene zasa zatylkom. Udiera sa aj hrackami pri hre.
Mate s tym skusenosti?
Okrem tohto sa nijak zvlastne neprejavuje, prospieva, vymysla, betar je to riadny 😀

martinka1981
1. feb 2011

naša staršia to robi,myslim to udieranie dlanami do hlavičky,ked sa zlosti že niečo nedostane. Takže je to asi prejav zlosti,vzdoru.

pink_lady
1. feb 2011

mozno sa ta pyta: "co ti sibeee? " 😅 ale vazne, z toho vyrastie 😉

maryanna
1. feb 2011

je to normálne v takom veku...a dosť bežné, neznamená to nič, neboj

lenica81
1. feb 2011

no... to robime aj my... tak je to hadam normalne... teda dlanami o hlavicku... 😒 😔

olifcek
1. feb 2011

no my robime tuk tuk, inak to nerobieva, tak neviem, ci je to normalne.... 😉 ale u nas je to v ramci hry 😀

elise
1. feb 2011

u nás bolo také obdobie že si malý buchol hlavičku naschvál ale prešlo to rýchlo, teraz občas sa capne po hlavičke to robí ked sa jeduje a nedarí a mu, alebo chce niečo dosiahnuť. treba len trpezlivosť to rýchlo prejde. 😉

ludka140281
1. feb 2011

lubinka dakujem ,ze si polozila taku otazku 🙂 aj moja to teraz 10 mesacna zacala robit a tiez len nechapavo sledujem 😒 ...najprv som myslela,ze to kyve hlavickou akoze ANO,ale nie...tak som myslela,ze ju bolia zubky,lebo si bucha po puse,ale ako citam tak asi ani to...budem sledovat tvoju otazku,priucim sa co dievcata poradia 🙂 ...

mmaattuuss
1. feb 2011

To robieva aj nas maly. Akoby si dával sám sebe facky 🙂 Dokonca si dakedy bucha hlavicku o zem, alebo ked sedi pri radiatore, tak aj o radiator.

andrejka299
2. feb 2011

Aj nas maly sa bucha po hlavicke vacsinou ked papa a ked sa mu zle cuca a je nervozny .

littledevil
2. feb 2011

To isté robí aj môj synček, väčšinou, keď sa hnevá alebo keď ho hnevá starší syn. Pýtala som sa nato aj lekárky, lebo už sa buchol aj tak, že mal na čele modrinu, ale povedala mi, že z toho vyrastie. 😉

martincca
4. feb 2011

i moj to zacal teraz robit, nepovedala by som ze zo zlosti, skor ked uz nevie co zo sebou, na posteli sa postaví k stene a pomaly bucha hlavou o múr:D a sa mu to zjavne páči, je mu smiešno z toho:DDD
a hračkami sa tiež zvykne ovaliť:DD

icerna
4. feb 2011

aj moja dcerka to robila,asi 2-3 tyzdne a ked som jej vravela,nech sa nebaca,tak sa este naschval a silnejsie 😲 no prestali sme si to vsimat a ju to prestalo bavit. neviem ani preco to zacala robit,ale od zlosti nie,asi len uputavala pozornost 😝

beruska.zuzanka
4. feb 2011

aj naša mrňavka to robí a myslím, že je to preto, že aj takto objavuje seba, svet okolo... len dávam pozor, aby si neublížila, inak sa snažím si ju nevšímať, lebo keď si ju pri tom príliš všímam, tak sa to zintenzívňuje a predvádza sa tak... je už preveľmi múdra a "vychcaná" 😀 😀 😀

facemum
6. feb 2011

naše 8 mesačné krsniatko to robí tiež (rukami o hlavičku), tiež nevieme, čo to znamená ☹