Nase 1 rocne dieta mas strach z auta.. Ked sme v aute place az mi to to srdce trha a ked sme mimo auta je kludna.. ☹
a sedis pri nej v zadu? ma na sedadle oproti nej zavesena nejake hracky?
@hruska86 deti maju rozne strachy, s autom ti neporadim, ale my sme mali strach z TV. Starsia dcera revala len co sme zapli telku, hadam aj do 3 rokov nic nepozerala, nie ze by to az tak vadilo, ze nepozera, ale mala ten strach a nejako to same preslo.Zrejme kazde dieta ma cosi........
Uz neviem co mame robit.. Ja sedim pri nej aj hracky plnu tasku nosime. Niekedy to pomohlo ked som ju vypala zo sedacky ale teraz ani to vobec nezabera... ☹
@hruska86 to si ani nemala písať, že si ju vypla zo sedačky, lebo ťa ukameňuju. Ale po tomto príspevku by som skôr povedala, že nemá strach z auta, ale jej jednoducho vadí pripútanie v autosedačke. Je to normálne, robí to veľa detí, treba len vydržať, dieťa si zvykne, že to tak jedoducho musí byť.
@hruska86 my sme mali to iste...strach presiel,prislo zvracanie 😠 ale tak snazime sa to poriesit papanim-nepapanim.....takze vydrzte to,u nas to preslo nejako same...ale natrapili sme sa...ja som po pohodke cesty autom vystupovala akoby som cely den rubala drevo 😀
mna este napada neskusali ste prevoz s viacerymi detmi - kedze vacsinou deti napodobnuju ine deti tak ja by som vyskusala do auta nasackovat este nejake dalsie dieta trosku starsie ale co nema problem v aute a mozno to by ju zaujalo 😅
@hruska86 moja ma uz skoro dva roky a v aute vrieska takmer stale...niekedy ked si sadnem kej dozadu tak je to lepsie ale aj tak ked ideme len my dve tak si k nej sadnut nemozem...no teda velmi ti asi neporadim ale stale sme nedoosli na to co s tym...okolo roka a pol mala chvilku obdobie ze tam nerevala ale zas to preslo 🙂 teraz sa stale vyvlieka z pasov na sedacke co mi teda tiez vadi ale neviem co a tym :-/ takze si myslim ze kd bola mensia tak mala strach z toho ze nevedela preco tam sedi, preco sa to hybe atd. Potom bol chvilu klud a teraz jej zase asi vadi ze tam musi byt priputana a sediet vzadu sama....
Ale zvladli sme aj cestu do HR minule leto, dokonca sme sli cez den...ale v podstate cely cas bud revala alebo spala ☹