Ahojte maminky, mám dcérku ktorá má jeden rôčik .... keď sa niečo udeje že troška na ňu pokričím (je v poslednej dobe veľmi vzdorovitá) tak sa chytá za vlásky a ťahá si ich, ja jej vždy poviem že nemôže dávam jej preč ručku, len vždy ak je niečo čo sa jej nepáči začne si akoby od nervov ťahať vlasy. Stalo sa niečo podobné niekomu a ako ste to riešili? ...Ďakujem vám za odpovede.
Moja sa buchala po hlave, je to prejav vzdoru, vtedy ako keby necitili bolest. Treba jej v tom len fyzicky zabranit, aby si neublizila. Ono to casom prejde...
moja to robila,ked som bola v nemocnici a dcera zostala doma s manzelom
natacala vlasky na prst a pomaly potiahla a vytrhla vlasy, ked som prisla domov mala lysinku vo vlasoch
preucila som ju a teraz nataca na palce trebarz snurky na bundicke ,casom prestala
robia to ked maju napätie a "nervy"
@adusiq5 to mas to iste ako ked sa moja hodi o zem na kolena, preto ma cele nohy modre a kolena krvave, uz mala byt ockovana pred par mesiacmi a hanbim sa s nou ist ku pedi s takymi nohami... a ked je unavena vytrhava si obocie a natahuje ocne viecko, alebo sa snazi prstom si trafit rovno do oka...oni maju asi nejaky znizeny prah bolesti :D