Riedke a ľahko vypadávajúce vlásky trojročnej dcérky

libertine
24. máj 2014

Dcera ma 3 roky a zatial skoro ziadne poriadne vlasy. Stale ich ma kratke ako chlapec, aj ked sme ju este nikdy nestrihali. Aj su riedke a lahko jej vypadavaju. Da sa s tym nieco robit? Narastu jej vobec tie vlasy? Mate niekto podobnu skusenost?

ellca123
25. máj 2014

nerobte si starosti, mojej malej este aj vlasky vypadali a zacali rast znova
rieducke ako paperie a dnes je krasna
chce to svoj cas

gubcikova
25. máj 2014

mne dr.hovorila že v 3 rokoch je normálne vypadávanie vlasov.my sme vyčesávali guče.potom to prešlo

lencika
31. máj 2014

aj my mame takyto problem dcerka ma tri roky a strasne riedke vlasky a hrozne jemne, ona ich ma sice dlhsie ale aj tak, no snad zhustnu

dolynkag
7. júl 2021

@libertine
@ellca123
@gubcikova
@lencika našej 2 r. tiež padajú, len by som rada vedela, či ako spomínate, vašim detičkám narástli normálne potom vlasy, lebo naša už má také jemné asi tretina jej ostala.... krv má v poriadku, u lekára sme boli, tak hladám kde sa dá, či vlasy narastu, alebo čo robiť dalej

libertine
autor
7. júl 2021

@dolynkag moja dcera ma 10 rokov a doteraz jej poriadne vlasy nenarastli. takmer jej nerastu. asi tak 1,5cm za rok.

gubcikova
7. júl 2021

@dolynkag má husté vlasy teraz týždeň dozadu sme dávali preriediť a podstrihnut.Raz za rok ju dávam strihať

dolynkag
8. júl 2021

@libertine nič nezistili, nič nepomohlo?

libertine
autor
9. júl 2021

@dolynkag pediatricka spravila odbery krvi a nic zvlastne tam nenasla. tak to zhodnotila, ze to je genetika… ciastocne mozno, ale len ciastocne. dcera celkovo aj pomaldie rastie. inac co sa tyka hustoty, tak troska tie vlasky zhustli, nove jej rastu, len ta dlzka nic, neviem preco.