Ahojte mamičky😘 myslíte si že ak môj syn chodí spinkat na noc od narodenia o pol 10 mohla by som ho naučiť chodiť o 8? Je to dosť vyčerpávajúce keď chodí tak neskoro. Prosím o rady ako nato. Dakujem ♡♡♡
@gabriellka 3 krát
@domymichalica a 2 by mu boli malo? Moja mala spavala napr.v roku uz iba 1xdenne. Syn spaval este 2x denne ale tri spanky sa mi zdaju dost. Skus prejst na 2 spanky denne a ukladat vecer skor
Moj tak chodil, aj neskor...ako babo spaval tak 3-4 krat, neskor som mu to skratila ma 2 a potom uz len raz...v obdobi okolo dvoch rokov spaval do stvrtej a potom nie a nie vecer zaspať...tak som ho budievala okolo tretej a o deviatej akp tak zaspal, nebol unaveny...az sa jedneho dna rozhodol ze poobede spavat uz nebude...a nespava 🙂 vecer uz pri citani rozpravky zaspi ako drevo...cely den fici,zrejme mu tych 10-11 hodin co spi v noci bohate staci...ale ked je chory,tak dobrovolne ide aj naobed
Coooo 3 x? :-O nas rocny spi raz a aj to keby sa nenadriem pri uspavani tak by nemusel a ked zaspi do polnoci som rada.:D a to uz niekedy o 6 tej rano sedi na posteli a smeje sa.
Moj 1rocny tiez spi este 3krat este si to ziada inac je umrncany neda sa snim...o 9chodi spat a spi do 8rana
Starsy syn tiez este takto spaval ked mal rok 3krat potom az neskorsie presiel na dva a okolo 3rokoch uz len raz😉
Baby keď on sa sám pýta spinkať tri krát. Inak je zlý umrncany takže neviem či by bolo ľahké mu to skrátiť na jeden dva raz denne.
@domymichalica aj my sme to tak mali, 3x denne spaval, ale od roka nastupil do jasiel a tam len jeden spanok denne. Takze uz pred nastupom som sa mu to postupne snazila upravit, predlzovala som cas medzi spanim. Ale treba na to intenzivne zabavanie/hranie, najlepsie vonku medzi detmi, kde vydrzi dlhsie ako keby bol vnutri unudeny/unaveny..vecer vzdy o 20:00 v posteli
@domymichalica pokiaľ spí sám od seba 3x denne a večer zaspí pred 22:00, tak nerieš, spí ti parádne. On si zmení ten režim sám, to budeš vidieť, že ťažšie zaspáva a bude stačiť ukladať ho 2X, neskôr len 1x.
@hettinka nie nie ne zaspava sám musím ho uspávať V kočiari. .... No už 3 den sme bez kociara učíme sa spať na posteli zatiaľ úspešne aj keď občas z plačom A zaspava dlho lebo wste to poriadne nevie
Aj môj 14 mesacny chlapec chodí spat medzi 22.00 hod - 22.30 hod. A počas dňa spinka ešte dvakrát po necele 2 hodinky. Vôbec to neriešim. Myslím ze časom sa to upraví. Nechávam ho spinkať koľko potrebuje. Viem ze je to náročné byť s ním hore do 22.00 hod. ALE.... Rano vstávame až okolo 9.00
A ako spi pocas dna?