Ahojte moja mala ma 3 mesiace .. ked na nunrozpravam ze ma registruje tak sa smeje snazi sa niekedy nieco ,,povedat,, ked ju mam na rukach alebo niekto iny a oslovim ju menom absolutne nereaguje ale ze vobec 🙄😩 ani ked je otocena na jednom boku a s hrackou pohrkam alebo oslovim neotoci sa s uskami problem nemame.. hocikedy sa len tak zahladi a ostane aj pol minuty ako zhypnotizovana … hracky ju toez dako nezaujimaju … :( myslite ze je to v poriadku? Kedy vam deticky zacali reagovat ?
V 3 mesiacoch ma vediet, ako sa volá? To asi niee. Max ma reagovat na zvuky. Rychle pohyby atd. Treba si nastudovat, co ma robit kedy
Pocuj,naozaj v dobrom. Precitaj si par vyvinovych kniziek/blogov/postov/clankov. to je jedno. ale naozaj v dobrom to myslim lebo ked absolutne netusis kedy ma dieta co robit plus minus budes v permanentnom strese naozaj.
ale teraz teda k tvojej otazke: 3 mesacne dieta nereaguje na svoje vlasne meno vedome- moze sa otocit za tebou ale to je nahoda, nie vedoma konzistentna odpoveď. Este to chvilu potrva kym sa naozaj otacat zacne ale bude to az okolo 9 mesiaca (PRIBLIZNE! ) kazde dieta je ine
V troch mesiacoch môže na n volať aj Kleopatra či Saxana. Ona reaguje na ľudsky hlas, jeho mäkkosť a intonáciu. Nie na meno. Je príliš malička
Na trhu je obrovské množstvo kníh o vývine dieťaťa, skús si nejakú prečítať, zíde sa ti to.
Áno v poriadku, veď sa len teraz narodila
Keby ma 3 roky a nereaguje to je problém ale toto ozaj problém nie je. Nesleduj to všetko tak. Keď sa bojíš povedz na poradni. Však do roka sú každú chvíľu.
Ďakujem Vam ❤️🙏🏻🍀 veru zbytocne stresujem a zajtra idem veru kupit daku knizku 🙈🙈🙈dakujem
Nekupuj žiadnu knižku.
Len používaj zdravý rozum
Toto je dúfam fail 😁 3m a reagovať na meno? A ja som si o sebe myslela,že som bola prehnane pozorovacia na svoje dieťa 🙈😁
prvorodička? 🙂