Pomoooc. Žienky, poraďte. Môj drobec 3 mesačný nechce cez deň ani kočík, ani šatku,ani nosič ,v postieľke tiež nechce spať.A pritom mi zaspí jedine keď ho cicikam na rukách, alebo na prsníku.Este k tomu musíme i grgat, takže prsník efektívny nie je. Aj teraz môžem toto napísať preto, lebo mala spí na mne. Jedine takto ostane spat.ale bez pomôcok. Takže ruky ma už opúšťajú a to ma čaká ešte večer hodinové uspavanie.
Nas chcel donedavna v kociku ake uz chce vidiet a stale dviha hlavu. Od troch mesiacov mal cca 2 tyzdne strasne zachvaty placu.. nevedeli sme odhadnut kedy je unaveny.. tiez som pisala na MK a jedna mamicka mi napisala ze jej 8 mesacne babo vydrzi byt hore 1 a pol hodiny.. aj u nas je to tak. Treba odhadnut ten moment.. prve priznaky ospalosti ... uspavam tiez na rukach ale ked dobre odhadnem cas cele uspavanie trva 5 minut. Mne pomaha hojdat pred zrkadlom v kupelni.. vyskusaj aj biely šum.. možno sa ukludni.. vsetci mi hovoria ze staci polozit do postielky a dieta "samo zaspi" nas ma uz 6 mes. a idu mi odpadnut ruky.. 😊
Nam zabrala na uspávanie šatka, ale musela som behať po schodoch kym nezaspal.
Ahoj ja ta úplne chápem my máme za týždeň 11 mesiacov od 4 mesiaca v kočíku nespi teda on cez deň nespi vôbec... Max raz hodinu je to s nim boj lebo býva veľmi unavený večer už... Vyskúšali sme totálne všetko nepomohlo nič len som sa zmierila s tam že mám dieťa co cez deň nebude spať... A keby len cez on nespi ani v noci
Ďakujem za rady. Idem skúšať ďalej.Ten kočík ma mrzí. Aspoň do obchodu by som si zabehla.
@erikatp Skus zapnut digestor 🙂 Ja som takto zistila ze na nasu malu zabera biely sum.