Co by ste urobili, keby k Vasemu rocnemu dietatu dalo pusu na usta trojrocne cudzie na ihrisku, ked sa hraju?
Narobila skandal, krik a zavrela do vakuoveho obalu
To sú problémy. Ja som si z názvu myslela, že nejaký cudzí dospely človek bozkáva tvoje dieťa na ústa a nie, že dieťa mu dalo pusu 😒 buď rada, že nevieš, čo si všetko do tých úst samo pchá, keď sa nepozeráš
Stalo sa nám na kúpalisku , ja som sa len usmiala , pusu utrela a bolo. 😊
nic a pomyslela by som si, ze ake je to mile. 🙂
Mala si mu vlasy vysklbat, nech si zapamata, ze nikdy nema bozkavat cudzie deti a vlastne ziadne 🤔 tiez som si z nazvu temy pomyslela, ze tvoje dieta pobozkala cudzia dospela osoba... Ale toto? Moja mala si dava pusu so vsetkymi kamosmi a este jej z toho nic nebolo. Neboj sa, ani tvoje dieta lepru nedostane. Ved to je krasne, ake su deti bezprostredne.
Dnes uz ciha nebezpecie na kazdom kroku 😂
Ako dieta som sa vkuse bozkavala so stenatami a macatami. Ziadne z nich nebolo ockovane a snad ani odcervene. Nemoze sa mi nieco stat??? 😯😯😯 neviem, teraz sa bojim, ci vo mne nerastie nejaka anakonda...
Moja malá vyrastá pri psovi a ten jej dá denne toľko pusiniek, že nejaké trojročné dieťa (pokiaľ by to nebolo nejaké ušmudlané dieťa odniekiaľ z osady) na ihrisku by ma fakt nerozhádzalo😂
A ako to vysvetlit starym manam, ze by nemuseli... Neviem ci mate aj vy take ale tie nase budu urcite pusinkovat jak šiši... :/
@mimkamima ja som normalne povedala keď ešte boli bábätká,že tvaricku a rucicky nepusinkovat.
@beky1813 :D :D :D :D :D :D :D
Dakujem za reakcie, moj trojrocny syncek dal pusinku a mamina pribehla znechutene sa na mna pozrela a zobrala dieta prec... Chcela som vediet, ci to bola primerana reakcia dotknutej maminy.😉
Nic by som nerobila....mali sme suseda kz ked mal 2 roky vzdy ked nasu 2r stretol zacal stiskat a dal jej pusu.... teraz maju 5 chodia spolu do skoly a ani sa nepiznaju kedze sa medzicasom prestahovali....
Maminka toho chlapca vzdy ked videla ze sa nasa lakla upozornila ze sa to nerobi lebo duevcatko sa boji....a sa mi ospravedlnila vzdy....ale extra som to neriesila
Och, kam ten svet speje?! 😡 Nepotesi nás, že si detičky dali bezprostredne pusinku, namiesto toho mu utierame ústa... Neuspavame bábätko v náručí, namiesto toho ho pripútame do vibrujucej hojdačky kde nakoniec zaspinka... Neprecitame mu rozprávku alebo nezaspievame uspávanku, namiesto toho mu ju pustime z mobilu... a cez to všetko si povieme aké sme starostlivé mamy..
ak náhodou niekto uspáva na prsníku, alebo v náručí, pripadne drží Bábätko za rucku, alebo mu číta rozpravky - ostatní ho vnímajú ako rozmaznávajuceho rodiča alebo dokonca otroka. A pritom práve dotyky a blízkosť vytvára tu najkrajšiu energiu a buduje vzťah ❤️
Nech počká, až pôjde do škôlky :D
@brankova Ono je pochopiteľné, že sa matka bojí. Predsa len, nevie či to dieťa nemá afty, herpesy, rôzne vírusové či bakteriálne infekcie. Len by si mi
maminky mohli uvedomiť, koľkokrát ich deti kadečo pochytajú, ruky do úst... To nemôžu ustriehnuť. Imunita sa nejako vybudovať musí...
Nič.Usmiala sa, a utrela pusu s vlhcenou utierkou.