Pučenie trojročnej dcérky

lilimaja
8. okt 2017

Ahojte...chcem sa opytat ci ma niekto rovnaky problem ako my doma
..mala sa stale puci napne nozicky je cervena....uz som zufala neviem preco to robi ked sa opytam preco sa puci tak povie ze tak...budeme mat 3 roky ...puci sa kedykolvek lahne si na postel popucisa a hra sa dalej ...mame aj dni kedy to nerobi...lekarka vravela ze to je normalne ...ale ja sa nato uz nemozem pozerat

0silvia0
8. okt 2017

@lilimaja nejaký nový výraz "pučenie"? V živote som to nepočula... čo to vlastne je? Hnevanie sa?

erickatt
8. okt 2017

@0silvia0 ved aj u nas sa to používa. Je to jedovanie sa, alebo ako byvsom to. Nervy chyta, napne sa a vresti?? Neviem ako to inak opísať

mamulibabuli
8. okt 2017

Skus popisat ci sa to tyka len tvare alebo aj koncatin alebo co pri tom robi...deti sa zvyknu pucit ked kakaju..aspon ja si to tak predstavujem..vyguli oci alebo??

siska53
8. okt 2017

@lilimaja nasa sa sice nepuci,ale zdviha tak nozicky.. Robila to,ked ju bolelo brusko,jed bola mensia a aj sa tak upokojovala,upokojuje doteraz,ona tak relaxuje,drieme alebo ako to nazvat,robi to,ked je unavena.

lilimaja
autor
8. okt 2017

prekrizi nozicky velmi ich stiska a ma napnute spicky...a rucky drzi pri telicku a napina sa cela a je cela cervena a spotena..neplace a ked jej chytim brusko tak tiez bez placu ...sme uz bez plienky stolicu mame kadzy druhy den bez problemov

lilimaja
autor
8. okt 2017

mamulibabuli ...ocka zatvara a ked ju vezmem na ruky tak sa hned uvolni

mamulibabuli
8. okt 2017

@lilimaja podla mna to nie je prirodzene.Urcite by som si overila tento prejav u lekara odbornika

lilimaja
autor
8. okt 2017

Detska lekarka vravi ze je to normalne ze ju to prejde ...ale neda sa nato pozerat😢

lilka5566
8. okt 2017

@siska53 aj moja robí to isté 🙂 ľahne na zem zdvihne nohy a hojdá s nimi.troska mi to ide na nervy ale keď ju to baví,a aspoň cvičí brusne svaly 🙂

rebekag
8. okt 2017

@lilimaja naša to robí asi od siedmeho mesiaca do teraz, ma 2,5 roka vždy ked je unavena a zaspava tak... niekedy ked si len tak lahne ako pises, tak sa trochu "popuci" a bud zaspi, alebo ide dalej... ked to začalo a bola maličká, som sa toho tiež bála, som myslela, ze sa jej neda vykakat, ale potom sme na to prisli, ze je unavena, chce spinkat a takto si pomaha...

nelinka2009
8. okt 2017

Aj mne to robi maly 16 mes vtedy kaka tlaci

lilimaja
autor
8. okt 2017

Ano aj ona zaspinka alebo sa hra dalej....mame aj dni kedy to nerobi...

cambi
19. máj 2022

@lilimaja ja sa chcem opýtať prestala to potom robiť? Mam ročnú dcérku a robí to isté, knise sa, zviera nožičky a zatvára pri tom očká