ahojte,
pisem v mene mojej sestry:
chcela by som sa s vami poradit, vcera som jedla hribovu omacku a v noci mi bolo hrozne zle. zacalo ma prehanat a aj som zvracala. moj maly ma 5 mesiacov a ja plne dojcim. rano som si uvarila caj na zaludok a creva (nebolo tam pisane, ze nie je vhodne pre kojace) a nadalej som kojila. lenze maly mi zacal tiez zvracat a aj hnackovat. inak sa tvari, ze mu nic nie je. prosim vas, neviete mi poradit, co by som si mala dat, aby bol maly v pohode?
velmi pekne dakujem za rady.
k.
Neviem, či by nebolo dobré ísť k dr., hlavne keď je to po hríboch. Ale možno to s tým ani nesúvisí a máš nejakú črevnú virózu. Teraz je toho veľa. Určite treba pokračovať v kojení. Materské mliečko je pre dieťatko najlepšie, nevadí, ak ho vyzvracia. Podporuje osídlenie čriev laktobacilmi, teda obnovuje črevnú mikroflóru a zároveň zabraňuje dehydratácii. Mamičke odporúčam diétu, veľa piť vodu, nebublinkavé minerálky kvôli minerálom a na ukľudnenie žalúdka existujú bylinkové kvapky alebo homeopatiká. Prajem rýchle zotavenie.
dievcata dakujem za rady. uz sme kupili homeopatika, tak dufam, ze jej to zaberie.
m.
najlepsia je homeopatia, nieco na pokazeny zaludok, nech zajde do lekarne a popyta sa... prejde to aj do mlieka a malemu to tiez pomoze... 😉