Problém s odplienkovaním 20 mesačného syna

sasa77
3. okt 2014

Mám jeden problém a potrebujem radu. Môj syn ( 20 mes.) Nastúpil do jasiel takmer odplienkovany ( pýtal sa cikať-ojedinele nehoda). Po mesiaci sa prestal pýtať a pocika sa aj tri krát denne a vôbec nechce cikat ked ho dávam, resp. Vždy s krikom. Ono prví tyzden mi ho vonku ( dva krát za den) dávali s plienkou. Povedala som im nech mu plienku nedávajú ale aj tak sa sekol a nič nepomáha. Odvtedy je problém. Poraďte mi ako mu pomôcť to prekonať a napraviť to. Môže to byť aj psychika? Ďakujem za rady.

katarinamarkova
3. okt 2014

@sasa77 ak spravne pochopila v jaslickach mu na von davali plienku, tak?
tak to potom jednoducho len tym, ze ked v jaslickach nosim plienku, preco by to doma malo byt inak.myslim ze tam je vela deticiek, ak nie skoro vsetky s plienkou, nechce vycnievat z davu 🙂
ucitelky si to trosku ulahcili....ale zase za jedno ich chapem, ak sa jedno vonku pocika treba ho ist dnu prezliect, je teda neprakticke riskovat, ze pre jedno pocikane dietatko bude x deti musiet ist dnu tiez, lebo vonku ich nebude mat kto strazit napr.
vylucila si nachladnutie?teraz v jeseni dost aktualne 🙂

henamichal
3. okt 2014

To má určite od stresu, že musí chodiť do jasiel :(

sasa77
autor
3. okt 2014

katarinamarkova prechladnuty nie je. Proaste sa prestal pytat a casto sa pocika aj pokaka.