Ahojte mamičky nestretli ste sa niektorá s takýmto presúvaním dieťatka. Naša mala, pekne štvornožkuje aj chodí popri nábytku, aj za ručičku, sama ešte nie. No keď sa chce niekde rýchlo presunúť, tak sa akoby šúcha po jednej nožičke a druhou sa posúva. Ďakujem za odpovede.
moja ma takmer 5 rokov a ked sa hra na babo a chce sa plazit tak sa doteraz plazi len tymto stylom... inak doteraz nevie 😀
@erickam nechcem ta strasit, ale ja som toto robila a mala som vyklbenu nohu az od zadku, napravili mi to a bolo oka 🙂
@senta_sofia Ďakujem za odpoveď, ach jaj, dúfam, že takému sa vyhneme. Zatiaľ nič také nepozorujem. Ak nevadí ako to prebiehalo?
@erickam tak ja si to nepamatam samozrejme, ale so mnou chodili po lekaroch, kazdy si myslel, ze mam nieco s bedrovymi klbmi a potom sli so mnou k takej pani, co napravala, ta ma prehmatala a nozku napravila, odvtedy som ju nesuchala 🙂
ahoj aj moja dcérka sa takto pohybuje už 3mesiace a tiež som s tým mala problém či je to ok, ale pred 3dňami začala štvornožkovať, konečne, ale keď sa ponáhľa, alebo ju bolia kolienka-predsa na tej laminátovej podlahe to nieje nič moc, tak sa takto presúva 😉
@erickam ahoj, no mám štyri deti a jedna dcerka robila presne toto akoby sedela na jednej nohe 😀 volali sme ju krevetka 😀 to prejde , je to normalne 😀
Aj nas drobec to robi, cca 3 mes. takto plazi a asi mesiac stvornozkuje. Ked sa ,,ponahla,, tak sa znova plazi a nozickou sa posuca. Mne sa to paci :D