Predmenštruačný syndróm ma ničí

milos32nika21
25. máj 2020

Ahojte možno mi toto pomôže keď to tu všetko so seba dostanem.....lebo od piatku nemám nič iné v hlave a cítim ako ma to ničí.....v piatok som dostala menzes áno mávam vtedy svoje stavu bohuzial hormóny ale nikdy som nemala taký stav úzkosti mávam zlú náladu plačem ok to sa týka mňa prežijem tie 4 dni . Ale v piatok boli sme s dcérou v meste ráno všetko super ešte si hovorím že aky super deň áno žiadne stavy necítim a to som ráno dostala s dcérou sme si kecali....prišli sme domov a išli sme ku mojim rodičom ponáhľali sme sa tak hovorím dcére nech sa rýchlo prezlečie a nachysta si veci ja som ešte rýchlo robila obed a vesala prádlo....asi 10 krát som skrikla na malú 9 ročnú či už je oblečená a nič prídem za ňou a ona slúchadlá v ušiach a úplne na háku že sa má chystať že ideme preč.ja viem nebola to až taká veľká tragédia ani ja ani neviem čo to domna vošlo necapla som ju nezbila len mne v hlave preletela taká myšlienka že kokos akY som mala amok že keby v tej chvíle čosi spravím môžem jej aj ublížiť a vôbec si to akosi neuvedomim....začala som to v hlave rozoberať a jasné namyslat si scenáre a od vtedy sa toho neviem zbaviť vyčítam si že ma to vôbec napadlo že by som jej mohla niečo spraviť bojím sa coAk ma to niekedy napadne a neuvedomim si to ...takýto amok .môj manžel mi stále hovorí že by som to nikdy nespravila že nech nad tým nerozmýšľam že to sú len hormóny ale čo ak raz tie hormóny spravia čosi zle

jankaovecka
25. máj 2020

Ahoj, neries🙂 nestresuj sa este zbytocne. Ja mavam hrozne pms, nieco podobne ako ty mavam na tanieri casto.. pomaha mi ked pijem pravidelne alchemilku a lubovnikovy caj. A magnezium stale😀

majusska202
25. máj 2020

@milos32nika21 ahoj mne ako za ms po druhom tak katastrofa tyzden predtym mam normálne depresie hrozne som nervózna vrieskam po synovi ale hned si uvedomím ze bezdôvodne. Neviem sa ovladam som normálne agresívna. Neviem co zo sebou snazim sa to zvladat radšej sa trikrát nadychnem. Nehovorím o tom ako mi je zle ja sa normálne bojim ked pojdem do roboty ako to budem zvládať ja skm orve dva dni v takom hroznom stave ze muz musi zachraňovať situáciu.

milos32nika21
autor
25. máj 2020

@majusska202 Presne ako ja ja som tiež teraz mužovi povedala že si asi zoberie dovolenku keď to dostanem lebo sa normálne bojím sama seba to si také sekundové amoky že to sa ani nedá ovládnuť za takú chvíľku.....a to beriem magnézium B6 vitamín alchemilku pijem gynex kvapky ja neviem čo ešte.....a úplne katastrofické scenáre mám v hlave

milos32nika21
autor
25. máj 2020

@jankaovecka Ďakujem ti není som sama....magnézium beriem B6 celý mesiac aj čajík pijem do ovulky keďže sa snažíme o druhé ja dúfam že ak ostanem tehotná že sa tie hormóny upravia