Pred cudzími len nezrozumiteľne bľabotá

kukona1
10. mar 2008

malá má 2 roky a krásne rozpráva a všetko opakuje.len ked niekto k nám príde alebo sa s niekým stretnem ona začne úplne nezrozumitelne blabotat až sa hanbím,lebo si potom každý myslí že nevie ešte vobec rozprávat.A tak sa pri tom doležito tvári a teší sa že si može ,,pokecat" až je z toho červená

briketa
10. mar 2008

...ako vsetky deti v jej veku 😉

otrivinkajanka
10. mar 2008

kukona moja bude mat v maji dva roky a rozprava len tou jej cinstinou a vie len mama tata baba tak ahoj mnam mnam a to je vsetko bud rada,ze ti krasne rozprava a to,ze zacne pred niekym blabotat to sa asi len tak predvadza

junovka
10. mar 2008

presne, aj moja Timka to robila, a citila som sa presne tak ako ty kukona. 😉

dominica
10. mar 2008

kukona, toto robí sestrina malá, mala 2 roky vo februári, vie nádherne rozprávať a stačí, že prídeme my s mužom a Alexom a robí to. Rozpráva medzitým aj pekne, ale hentak sa predvádza a nikto nevie o čom točí, ale vyškiera sa pri tom od ucha k uchu a stále mele to svoje...

maruschka
10. mar 2008

otrivinkajanka,naša malá má 1 r. a 9 mes a rozpráva zásadne iba nejakým neznámym jazykom-asi aramejčinou 😀 😀 😀 Ale v jednom kuse rozpráva,vykladá ručičkami-presne ako keď rozpráva dospelý človek-len jej nikto nerozumie 😀 😀 😕Staršia dcéra nerozprávala pre istotu vôbec skoro do dvoch rokov a potom sa pustila rozprávať rovno celé vety-ako keby ani nepovažovala za potrebné sa dotiaľ prejaviť! A teraz ma z nej niekedy doslova bolí hlava, čo stále melie a melie a keď začnú rozprávať a vykladať obe, tak to je horor 😀 😀 😀