Ahojte, zacinam sa trochu bat, kedze moj syn nechce tlieskat a ma uz 14 mesiacov. :( Inak je sikovny, mily, zlaty chlapcek, ukazuje na vsetko, co chce a aj na veci, ktore chce, aby som videla aj ja. Proste komunikativny a spolocensky. Tlieskat ale nie. :(
Bojim sa.
A to je problem, ze nerobi cvicenu opicu? 🙄 Tak sikovny, mily, spolocensky, preco musi tlieskat na povel
@sisa_s pretoze je to sposob komunikacie? Napriklad, aj takto dava najavo, ze sa tesi.
@sisa_s 😁 ja mam tri decka ani jedno netlieskalo..🙉 Ale každým dňom na tomto modrom koniku sa aspoň zasmejem a dnes som si aj zatlieskala..
Môjho neučíme opakovať nič nedôležité. Úplne neznášam keď cvičia deti ako opice. A aký veľký vyrastieš? A ako veľmi ľúbiš mamku a podobné blbosti. Násho sme učili kde má nos, oko, ruku, ale nevidím zmysel v tom, aby opakovalo každú blbosť.
@zdenka11081983 😀 😀 😀 aj ja som Ti zatlieskala. toľko aplausu v jednej diskusiíí 😀
To je hrozné😨, ja by som ho dala susede na týždeň . Nechápem takéto matky
Neboj ani moj to nevie a zajtra ma rok. Zatlieska o moju dlan ale svojimi dvoma nie. Ked sa tesi tak rukami rozhadzuje a sediac cely nadskakuje. Zato vie ine veci co deti v jeho veku nemusia ovladat. Kazde sa nauci cosi ine.
@zdenka11081983 vazne netlieskalo? 😳
@zoja34 co je na tom hrozne, ked sa bojim o svoje dieta? Kamoska ma dcerku, ma 9 mesiacov a tlieska o 106. Ty by si sa nezlakla, ze tvoj 14 syn netlieska? Ked je to povazovane za taky zaklad?
@bashee Dufam, ze je to fakt v poriadku.
@viestta dakujem. Napodobnovat zas napodobnuje.
My sme dnes mali poradnu, tiez 14 mes., tiez Netlieska ani papa neda ani nic podobne..doktorka vravela, ze nemusi, pytala sa, ci nam rozumie, ked mu nieco vravíme, ci uz chodi atd..ze niektore dieta preskoci napríklad štvornozkovanie, niektore tlieskanie, alebo to proste pride neskôr 🙂 tiez nemusím velmi taketo poveloidne blbosti.. A tiez vravela, ze nemame porovnavat deti, to je asi to najdôležitejšie 🙂
moja ma 19m a tiez netlieska.. a teda ani mi nenapadlo hladat za tym problem 🤷♀️😁
Moja ma 2 roky a nechce ani tlieskať ani dat papa. Zbláznim sa z toho teraz? Vie to pritom, ale len keď chce ona, tak to urobi. Neriesim.
Boze to som jedina kto neucil deti tlieskat???🤦♀️
No moja, treba ist s malym hned k detskemu psychologovi 😳 alebo ty k psychiatrovi 🤦♀️ chudak maly, preco by mal tlieskat?
Ja som doteraz ani netušila, že moje dieťa malo tlieskať. 🤔A keď tak rozmýšľam, ani netuším, či tlieskali. Asi to nebol nejaký dôležitý míľnik
možno nemá čomu...
Tak moje deti netlieskali, ked sa tesili. Ani mi nenapadlo sa nad tym zamyslat. Je x sposobov, ako dietatko moze komunikovat a dat najavo radost.
joj bozinku naozaj sa tym netrap. Ak je dieta spokojne, vesele a komunikativne tak tlieskat nemusi. Motorika sa da trenovat mnohymi sposobmi. Nakresli mu ruky na papier a ked prilozi ruku na nakreslenu rucku, ked si bez problemov ukaze na veci, nevidim dovod, ze musi tlieskat. Ked sa tesi - moze to prejavovat inak - usmevom, smiechom, poskakovanim....
@merrysa wau, dakujem ti! 🙏🏼 ❤️
@denden77 fakt? Ani naznak? 😳 Ja vsade ked som hladala, kedy cca maju tlieskat, tak mamicky boli vydesene, ze maju 10m ich deticky a netlieskaju. 🙄 Tak jasne, ze clovek zacne hladat problem.
@lienka.7 mame takto s mavanim, robil to na povedl, teraz to robi, iba ked sa mu chce, tak neriesim. Ale tlieskanie ma fakt trochu vystrasilo. 🙄 Ani naznak. A ked mu chytim ruky, tak ich aj odtiahne, preto to radsej ani nesilim.
@maminkadeticiek no, pravdupovediac, ja som to tiez nejak neprehanala, teraz som zacala pred mesiacom cca., leboze ze uz by sa patrilo, ale nic...
@andreafa 🤦🏻♀️ to je odpoved.
@merlinja ale no. 🤦🏻♀️
@siska53 kedze vsade vo forach som citala, ze deti tlieskaju v 9-10 mesiaci, tak som sa vystrasila, ci nahodou nie je nejaky problem. A kamoskina dcerka tiez tlieska o 106, a je mladsia o dost. 😣
A este pridam, ze opakuje po nas vselico.