Prosim vedeli by ste mi odporucit kde zozeniem zosit/knizku kde by sa dali "vylupnut" dievca a chlapec a rozne oblecenie pre nich. Kazde to oblecenie malo take biele kusky (pasiky) a to sa akokeby zahlo na tu postavu a dalo sa dievca/chlapec akoze obliect. Najprv tricko, na to mikina, bunda, vsetko sa to postupne dalo na tu postavu, zahli sa tie pasiky a ako tak to drzalo.
Kedysi som taky zosit mala ako male dieta no neviem ci take nieco existuje aj teraz. skusala som pozriet eshopy ale nic som nenasla takeho, jedine magneticke obliekanie ale tam sa neda vrstvit a potom takych drevenych mackov a to mame a to je o nicom. Chcela by som synovi takto hravo vysvetlit, ze v zime treba mat viac vrstiev. Pripadne ine napady ak by ste mali ako mu to vysvetlit praxou
Bývalo to kedysi v časopisoch. Ako vystrihovačky. Ale vieš si také vyrobiť aj sama keď by si chcela, prípadne kúpiť nejaký časopis , popýtať sa predavačky čo je tam za vystrihovačky
Videla som nieco podobne na magnetky bolo to aj ludske telo myslim aj obliekanie