Aké pracovné zošity a odkiaľ kupujete pre 3 r deti?Synček bude mať v novembri 3,5 páčia sa mu robiť úlohy.Kupovala som mu Malý zajačik to bolo od 2 rokov.Aj s nálepkami.No neviem aké mu kúpiť teraz.Je veľa druhov na výber a x stránok kde kúpiť.Neviem sa rozhodnúť čo by mu bolo vhodné.Poradte
@veronika3110 Tu ani nepoznám.Neviem čo deťom dávajú robiť v škôlke,no na doma by som chcela niečo iné,aby nemal to isté.
Pokup a uvidis ktore mu budu ok.my to nevieme🙈moja bude mat 4roky zo zositu pre 5r vie asi 90% kazde dieta je ine.
Ja zijem v at moc nepomozem asi ja ich kupujem z amazon, ale u nas ich maju aj vo velkom hrackarstve.
jáj myslela som si, že preto chceš pre neho zošit, lebo nechodí do škôlky... no ked chodí, tak možno mu bude stačiť, ked tie zošity budú robiť v škôlke, aby to nebolo na neho veľa.. prípadne už len doma niečo oddychové
@hennyinnsbruck Len z netu sa to ťažšie kupuje keď neda sa prelistovať.Je to risk lebo neviem či ho to bude baviť alebo nie.
@veronika3110 Chodí do škôlky,len na doma som mu chcela niečo.
Tak vacsinou je na nete aj par obrazkov z vnutra zosita…ked som prve zosity kupovala co nespravila hned spravila neskor v tom problem nevidim.alebo skus velke knihkupectvo
ja kupujem zo svojtka.sk
@chadkroeger A konkrétne ktoré?
@lenka2232 mozem aj ja poprosit ponuku na tie zosity do spravy? Vdaka
@asemrakova ano pisem
@lenka2232 ak ešte robíš zosity, pošleš mi ponuku? Ďakujem
@lenka2232 dobrý večer pani vyrábate ešte tie pracovné zošity
@kristina2199 ano🙂
v škôlke používame napr. z Nomilandu (neviem ako teraz sa presne volajú) alebo Zvedavček - sú fajn, nie je to nič ťažké a je tam napr., že na obrázku je slniečko, slivky a neviem čo a treba to vyfarbiť správnymi farbami a pod.... také primerané úlohy proste na rôzne témy - jar, leto jeseň.... isto sú na nete aj ukážky