Ahojte maminky! Ma niekto skusenosti, alebo vedomost o tychto jasliach v Bratislave?
Dakujem za tip
Nik nepozna spominane centrum?
ahoj, yksina,
nieco si zistila? uvazujem nad tym, ze by som tam dala syna. nenasla som ani dobre ani zle nazory, neviem ci je to pozitivne alebo nie...
kamoska odtial dieta zobrala, nebola spokojna, my sme sa boli pozriet a usudili sme, ze to nebude to prave...
@happyhappy vdaka za nazor, tiez sme sa tam boli pozriet a nemala som dobry filing, zato som sa pytala. hm, siesty zmysel sa asi oplati pocuvat
My tam našu Karolinku máme už vyše roka a sme maximálne spokojní a pokiaľ viem, viacero rodičov. Ja sa musím jednoznačne zastať a nerozumiem, komu môže nevyhovovať takáto starostlivosť, to už potom si neviem predstaviť aká by vyhovovala... Veď tam sú úžasné kočky, majiteľka nám vychádza v ústrety vždy a hlavne, malá keď odchádza, vždy jej beží dať pusu a chodí šťastná a vysmiata. Okrem toho, majú tam kamery, takže si pekne odsledujem čo sa s malou deje, knižku plnú referencií od rodičov a verejnú fcb stránku, kde sa môžete každého rodiča spýtať na názor. Neviem, ale toto som nikde inde nevidela zatiaľ, takúto transparentnosť a otvorenosť... Tak veľa šťastia s výberom 🙂
Ja viem o nich, nepacilo sa mi len to ze deti spia tam kde sa hraju..rozkladaju im zakazdym na spanie postele..myslim, ze ten vzduch sa tam ani nema kedy vymenit akurat sa ochladi..takze idelne na virusy;(
Mile maminy,
Ja som si pri hladani prace narazila na pani Ciganikovu niekolko krat ktorej som poslala svoj zivotopis v slovenskom ako aj anglickom jazyku velmi podrobny a dost ma prekvapilo ked som na tato skolka mala uvedeny inzerat na stranke prace v anglictine presne autenticky mojmu zivotopisu v AJ co sa mi zda dost blba nahoda. A taktiez sa mi udajna pani nikdy neozvala spat.
Takze si mozte urobit nazor tak ako som si ho urobila ja a urcite by som pre tuto skolku nechcela prcovat prtoze ich poziadavky na lojalitu akosi nesedia s ich zasadami ako som sa presvedcila. Dufam, ze takuto skusenost uz mat nebudem a udajnej pani Ciganikovej sa vyhnem ak na nu narazim v ponukach na pracu.
Miruska
@bebekeksik dobry den mila slecna/pani... Mozem sa blizsie spytat co sa stalo?? Zaujimalo by ma ako nesedia zasady ?? A kedy sa vam mala ozvat spatt? Dalujem
@bebekeksik
Dobry den
nerozumiem celkom vasmu prispevku. Pisete ze ste narazili na pani Ciganikovu, ale vlastne ste sa snou ani nestretli. Okrem toho, aj ked niekto hlada pracovnikov, nikde nie je napisane ze sa musi ozvat vsetkym uchadzacom. Popravde vacsina firiem sa dnes ozyva len vybranym kandidatom, nevravim ze je to spravne,a le taka je situacia.
Myslim ze vas zamer je tu len niekoho ociernit, pretoze o cih zasadach co lojalite nemozete nic vediet, kedze ste sa nikdy nestretli. ale myslim, ze ak si pani CIganikovo precita vas prispevok, presvedci sa ze urobila dobre ked vas nezamestnala. 🙂
@yksina pozri aj sem https://www.modrykonik.sk/forum/ma-1-az-3-roky/doporucite-mi-jasle-v-bratislave-pripadne-v-pezinku/