Poznáte náučné internetové stránky pre 3-4 ročné deti?

jankavr
18. sep 2010

Poradte prosim nieco podobne v Slovencine! Dakujem http://www.hraveuceni.cz/

warholette
18. sep 2010

troj a stvor- rocne deti nemaju na internete co robit... moj nazor.

lleniak
18. sep 2010

@warholette maju nemaju...poviem ti, ked ten nas bude mat 3-4 roky 🙂 mne sa tiez nepaci, ak pri pocitaci sedi dlho, ale chvilku, preco nie? deti vidia, ze pre nas je pocitac sucast zivota a tak mi pride prirodzene, ze aj oni chcu.

@jankavr neporadim, ale ak najdes, prihod link

mamavera
18. sep 2010

@warholette na 100% s tebou súhlasím

jankavr
autor
18. sep 2010

@warholette ja som nemyslela , ze on bude sediet pri PC, on nevie ani mysku ovladat. Skor ho chcem ucit nejake basnicky, pesnicky a uz mi dochadzaju napady, takze aby som si na nete nasla , pripadne sme spolu nieco riesili.

ani3012
19. sep 2010

my sme pri Patrikovi mali na chvíľku požičané toto:
http://www.terasoft.cz/skweb/single/kutik15.htm
Síce to nenájdeš na nete,ale máme odskúšané jedno CD a pravdepodobne nakúpim toho viacej 🙂

sonula44
19. sep 2010

Ahojte @ani3012, @jankavr chcem sa pridať aj my máme detský kútik všetky časti je to super 🙂

jankavr
autor
19. sep 2010

@ani3012 Dakujem

biba12
19. sep 2010

MOj ma 3 roky a mysku ovladat vie. Ucil sa to ked sme otvorili excel a pisal si pismenka. Vyfarboval bunky... Syn vidi, ze manzel casto pracuje na PC, tak sa o nho zaujima aj on, co je prirodzene. Myslim, ze PC je sucast zivota, ze sa tomu neubranime. Urcite nie som za hranie na PC, hlavne takych malych deti, ale aj to casom pride... Skola svoje spravi.

rozala111
20. sep 2010

No musím povedať, že PC sa naozaj stal súčasťou života dnešných detí. My s našimi deťmi chodíme ku logopedičke a navštívili sme už aj psychologičku. Deti sú šikovné a psychologička aj logopedička s nimi pracuje aj s PC, ani jedna z nich nevidí problém v tom, že deti sa hrajú cca 30 min. na PC, pokiaľ tie hry nie sú násilné a podobne. Doma máme detský kútik a rôzne české logopedické hry - keďže v slovenčine sme okrem kútika nič nenašli.

lukinkowa
21. sep 2010

môj malý sa rád hrával hry pro dívky 😅 vymaľovával, varil jedlá, ozdoboval koláčiky, počítal, no super 😀 jediný problém je v tom teda, že je to pre dievčATá, inak mu to dalo dosť do života a podotýkam, že nemal ešte ani tri rôčky.. asi dva krát do týždňa, keď som si potrebovala niečo súrne porobiť a on už nevedel ako sa má hrať, tá stránka to na nejakých 15 min vyriešila 🙂 inak ale vysedávanie detičiek za PC nepodporujem.

jankavr
autor
22. sep 2010

@lukinkowa ked bude chlap vediet varit, nebude mu to na skodu 😉 A mali ste to na cd? alebo to bolo na internete? Ta stranka co som pridala, je super ale je v cestine. Aj ked synovi to neprekaza (Holku modrooku uz spievame cela rodina 😀 )

lukinkowa
22. sep 2010

@jankavr Ahoj Janka 🙂 no veru, z varenia má radosť a keď idem pripravovať hocijaké jedlo, on mi vždy s radosťou robí asistenta 😉 páčia sa mu všeliaké pesničky, na texte mu nezáleží, naučila som ho tie z mojeho destva a tiež hľadám po nete..pozriem aj tú tvoju, čo si pridala 🙂 čeština nám nevadí, nakoľko väčšinu rozprávok pozerával alebo počúval v češtine, vie pomenovať správne slovo aj v slovenčine..detičky sa rýchlo učia 😝

capricieux
10. okt 2010

ahojte, pracuje sa na tom aby vznikla aj slovenska verzia hraveho ucenia 😉

ani3012
11. okt 2010

@capricieux to by bolo fajn 😵

klaritanova
16. máj 2014

počitačové zručnosti netreba podceňovať, a práve tie detske hry na internete, z ktorých majú niektorá rodičia strach veľa natrénujú ... presne ako píše lukinkowa .. dá to deťom niečom .. napr. základné anglické slovíčka, niekedy žasnem ako tie deti poznajú niektoré slová a to práve z hier ,, len ich treba vyberať opatrne. my sme začali chodiť na túto stranku, na omaľovanky alebo na hry pre tie menšie deti .. http://www.detskehry.sk/hry/pre-najmensich/