Poraďte jasle v Devínskej

matulda09
20. mar 2013

Ahoj,
moja 19-mesačna dcerka nastupila do jasličiek v marci tu v petržalke kde sa pekne adaptovala a kedže ja som stratila pracu hladam si novu a jedna sa rysuje ale v devinskej a tak premýšlam či nie je lepšie dat malu do jasiel v devinskej. Poradte nejake dobre jasle v devinskej v blizkosti opletalova
Aj ked ju nechcem brat z jasličiek kde sa pekne adaptovala ale kedže v tej novej praci by ma vzali ale maju problem s tým že by som to kvoli jasličkam nestihala do prace do 8hod
Dik

mimikas
20. mar 2013

@matulda09 no v blizkosti Opletalovej jasle urcite nie su, najblizsie su dole v devinskej na Grbe to je: www.opatrovaniedeti.sk, tam my nastupujeme v auguste a potom su tu www.lambee.sk , tie su smerom na devin ale tie su popravde dost drahe.

matulda09
autor
20. mar 2013

@mimikas
veru tie obe som našla to opatrovanie sa mi zda fajn aj cenovo lambee super krane prostredie a tiež nie je daleko od prace ale tak drahe že ma až zaskočili cenou ved tu v petržalke platim o dost menej hrozne. Ale včera som našla ešte jedne fajn jasle tiež v blizkosti jasli junior ale nepoznačila som si ich a už neviem ich najst .)

matulda09
autor
20. mar 2013

a zabudla som našla som aj smajlik s.r.o ktore su v blizkosti ale nemaju stranku na nete a tak neviem bližšie podrobnosti ma niekto so smajlikom v devinskej skusenost?