Ahojte. Zhanam dobre jaslicky pre nase 10.mes. zlaticko. Prosim len mamicky, ktore maju osobne skusenosti s jaslickami. Niektore predosle a podobne diskusie su uz starsie, preto by som chcela zistit aktualny stav v jaslickach. Vopred vam vsetkym dakujem.
Anjelik, jozefska - ale myslim, ze aktualne maju plno.
@janulcik skus si precitat velmi dobre skusenosti ...www.zariadim.sk/pribeh/ako-sme-nasli-tie-spravn...
@111bublinka111 dakujem krasne
Vo stvrtok sa ideme pozriet do "Adikinho domceka" do Trnavky ako nam poradila 111bublinka111, drzte palce. Urcite dam vediet ako sme dopadli. Ak by ste este o niecom niekto vedel, sem s tym. Nech mame aj zadne vratka 😉 . Dakujem vsetkym.
Takze sme navstivili "Adikin domcek". Je to rodinka, ktora sa stara o deticky max 8 v lete aj viac.. vekovo rozne. Je to rodinny domcek so zahradkou. Nic extra, ziadny nadstandard, ale myslim si, ze najdolezitejsie je, ze detickam vychadzaju maximalne v ustrety. Vsetky poziadavky, ktore som povedala nebude problem splnit.. mila rodinka. Nasmu drobcovi sa tam hned pacilo a tak bolo rozhodnute. 🙂 Verim, ze budeme vsetci spokojni a hlavne on bude chodit na "stretnutie s detickami" do "adikinho domceka" rad. POkusim sa dat neskor info ako sme na tom. Dakujem este raz vsetkym za prispevky a pomoc.
@janulcik mozem ta aj ja poprosit o tel. cislo ?Ako dlho mas tam dietatko?A si spokojna ?Dakujem
V Raci su tiez male jaslicky s roznym vekom deticiek. Ustretovost a hlavne su od 6,30 - 18,30. S majitelkou sa da dohonut vo vsetkom.
Ahoj, nepoznáte náhodou jasličky v oblasti Rovinka alebo Dunajská lužná? Sú tam vôbec nejaké? Vedeli by ste mi niečo odporučiť? Ďakujem
Ahoj,
vyslovene o jasliach neviem.. kolko mesacne babatko by si chcela umiestnit? Vacsinou beru od 2 - 2,5r.
V Dun. Luznej - Jahodka
https://www.modrykonik.sk/forum/ma-1-az-3-roky/detske-centrum-sikulko-a-jahodka-v-dunajskej-luznej/
Dun. Luzna - Dunajcek
Rovinka - Hrasok, Academic
Mam kamaratky, co maju dlhsie deti v Hrasku aj v Jahodke a su spokojne..
J
🙂 Ahojte, aj moja chodila do Adikinho domceka 🙂 Sofi mala 18 mesiacov ked zacala k Adke chodit a bola tam do nastupu do skolky, takmer 2 roky. Presla som viac jasliciek, alerozhodli sme sa nakoniec pre ne. Boli sme velmi spokojni, ako rodicia tak aj nasa dcera. Ako sme ju tam rano dali, tak nam ju poobede vratili> usmiate, spokojne dieta. Velmi nam pomohol aj ich pristup v case zvykania. Nebolo to lahke, plakali sme cela rodina. Velmi nam pomohlo, ze nam na konci dna Adka povedala ako sa mala cely den mala, co jedli, ako spali, ci sa nieco neudialo...No neporovnatelne s terajskou statnou skolkou 😀
Ale tak teraz je uz vacsia. U Adki je mensi kolektiv ako v beznych jasliach, takze aj chorobnost je nizsia. Kontakt rada poslem cez IP
Ahojte,
nase drobatko chodi k Adike uz skoro rok (od 10.mes.) a je tam ako doma 🙂. S detickami si spievaju, hraju sa, kreslia, cvicia.. a kedze nas drobec je velmi ukecany, vsetko nam doma "zreferuje" ;). Dokonca jej celu rodinku spomina cez vikend... Musim povedat, ze za cele obdobie nebol vobec chory (tuk-tuk) okrem obdobia, kedy mu rastli zubky. Jednak je tam mensi kolektiv a myslim, ze Ada si to vie ustrazit. Adika nam vysla maximalne v ustrety, drobca davala od zaciatku spat zvlast, aby si zvykol na prostredie.. za co som velmi vdacna.. lebo je to pre take drobatka predsa len velka zmena...
Podľa toho v akej lokalite hľadáte
Ahojte, vcera som hovorila s Adou a uvolnilo sa jej miesto od maja ako spomina jajamalka 🙂 .
@janulcik koralka na bzovickej