Prosim poradte vybrat autosedacku. Maly ma 15m a 11kg. Neviem ci kupit do 18kg alebo uz 36kg ?Rozmyslam nad cybex tu s tym pultom?dik
@zbbm dakujem, no prave nemam moznost vyskusat. Najblizsia predajna vyse 100km a bez sedacky ;(
Aj my sme cestovali za sedackami 60 km. Ale oplatilo sa. Predsa len, sedacka aj daco stoji a pouziva sa nejaky ten cas. Nekupuju sa cukriky za 1€
Tiez by som nekupovala macku vo vreci a 100 km predajna? Ved mas v profile napisany Martin, bud tam alebo v Ziline predajna bude a to mozes aj vlakom zbehnut, ked teraz nemas ziadnu. Lebo nie je to lacna zalezitost a zase co, kupis cez net a nebude vyhovovat? Tak vratis a kupis dalsiu? Kazdemu vyhovuje nieco ine a toto je fakt vec, ktoru treba vyskusat osobne
Najlepšie je, keď ma autosedačka najmenší rozdiel vo váhe. Takze do 36 kg by som neodporúčala. Skús si voľačo postudovat o autosedačkách. Na YouTube je kopec videí, pozri testy. Ja som 3 mesiace vyberala a jediná možnosť bola naozaj len cez net kúpiť, pretože tie ktoré spadli do užšieho vyberu na predajniach nikde nemali. Keď, tak iba jednu a to by mi bolo nanič. My sme kupovali dcére po vajíčku cybex sironu m- isze. Je to kategória od 0- 18 kg, čiže niečo ako medzi vajíčkom a autosedacku 9-18kg. Dcéru sme v nej začali voziť ako 8 mesačnú v protismere a vydržala do 16 mesiacov v protismere. Momentálne ma 2 roky a 3 mesiace a ešte v nej je, ale pomaly vyberáme väčšiu, keďže už ma 17kg a je veľmi veľká na svoj vek. Takze podľa mna si môžeš kľudne vybrať aj cez net s tým, že ju vrátiš keď sa ti nebude pozdávať. A keď, tak vrátiš aj 2x no a čo.
Máme cybex s pultom do 36 kg. Pultík malému nevadil, ale používali sme ho len pár mesiacov. Potom prišla zima a hrubé oblečenie, za pult sa nevpratal. Odvtedy (vyše rok a pol) používame bez pultu a spokojnosť.
My mame cybex s pultikom a spokojnost
Na pultiku sa krpana vyhrala
Nehrozilo vyvliekanie z pasov
Teraz je uz bez pultu a stale je spokojna v nej
@roxy2015 dakujem mockrat ;) presne tak najblizsie predajne tieto lepsie sedacky vobec na predajniach nemaju.
Tak pardón, ak to takto vnímaš. Nikoho som rozhodne nechcela osočiť, nemám to v povahe a osobne sa práve preto diskusiám tu na MK viacmenej vyhýbam. Chcela som poradiť podľa vlastných skúseností a toho, čo som si ja načítala pred kúpou sedačky a mne to pomohlo.
My máme romer king a sme spokojní. A len pre info, aj jednoročné dieťa vie sedieť v danej sedačke kľudne, alebo z nej okamžite vyskakuje či sa nekľudne vrtí. Naša ten pultík absolútne nechcela.
Neviem, načo pomoc o radu, keď iný názor sa neakceptuje. Však mne je jedno, ako sa zariadiš a čo kúpiš. Dala som svoj názor, verím, že sa tak či onak dobre rozhodnete a budete spokojní. Prajem všetko dobré
my mame tuto: http://www.kiddy.sk/index.php?option=com_virtue...
zo zaciatku syncek v nej nechcel kvoli pultiku sediet, ale zvykol si. A je az do 12 rokov.
@alexandra909 pri kupe sedacky si treba uvedomit, kolko v nej dieta cestuje. Samozrejmeb ze zalezi,kolko planujete do nej investovat, ale je dobre pozriet si ako dopadli jednotlive sedacky v testoch. Okrem toho je dolezite,aby nebola moc tvrda pre dieta (zavazi pri dlhsich cestach). A v neposlednom rade treba do nej dieta posadit,ako sa v nej citi. Ked sme my kupovali sedackub mala som na nete vyhliadnute 2. Rommerku a tuto, co vy. Mala som z netu nacitane, na co dbat, ... Sli sme do kamenneho obchodub posadili malu a rozhodlo. Tak ako pisu, nie kazde dieta toleruje ten pultik, nie kazde sa citi v kazdej sedacke pohodlne. No a ked toto urobite, potom sa uz mozes rozhodnut, kde a za kolko ju kupit 😉