Ahojte,chcem na Vianoce kúpiť krstňaťu nejakú knižku. Má rok a pol,tak niečo vhodné pre najmenšie deti do 3 rokov. Prosím poradťe, obľúbenú knižku vašich drobcov. Vďaka 🙂
nejaku interaktivnu, s magnetkami.... Ze magneticke strany a k tomu magnetky,ktore si moze ukladat na strany. Nasa tieto interaktivne ma velmi rada, bude mat 2 roky. Alebo nejake obrazkove, s velkymi obrazkamii....
Nejaku zo zvieratkami(zo zvukmi)
Pave som objednala knizku neterke, lebo presne taku ma moja dcerka a zboznuje ju . Vola sa Velka kniha mojho sveta a ja som za nu dala 10 eur a teraz som sla objednat dalsiu ako darcek a cez martinus ju maju do dnes za 2,99 🙂 moja ju ma od roka a pol a stale si v nej nieco najde..
@andrejka2424 Nasa v takom veku zboznovala knihu Môj pestrý obrazkový slovník. Ma tvrde strany a vela detailov. Pohlady akoby zvrchu napr. na ulicu. Aj teraz stale ked ju otvori tak v nej najde nieco nove. Na krajoch su jednotlive veci ktore potom moze hladat v obrazku. Myslim ze bude oblubena este dlho.
@zuzanka1808 tak som nakoniec aj ja objednala Veľkú knihu môjho sveta,za tie peniaze super a ešte ku nej leporelo Keď pršalo mrholilo,žabiatko sa narodilo 🙂
@zuzanka1808 pozerala som teraz na tu knizku a obal sa mi velmi paci a rozmyslam ze kupim malej. Ako vyzera zvnutra? Nasla som totizto len fotky obalu. Kolko ma stran? A ma strany tvrde?
@lusyke juuj vobec som si nevsimla, ze si pisala ☹ kniha ma tvrdy obal, papierove strany, nie kartonove. Nemam knihu pri sebe, ale je rozmerovo vacsia ako A3 papier. Je tam vsetko. Farby, pocitanie, rocne obdobia, hry, priradovacky, ale aj prostredia ako mesto, ihrisko, more... Je krasne farebna a malu ju fakt zboznuje 🙂
@vcielkamaja007 wau vyzerá to super, kde sa dá niečo také kúpiť?
odporúčam stránku kde máte aj rôzne zľavové kupóny zdarma ,dá sa pekne ušetrit na nákupoch ...pozrite si stránku www.kuponyzdarma.sk máte tam kopec kupónov s ktorými ušetríte