Ahojte, ma niekto skusenost s metodou Sindelar? Zacinam so 6r. synom , ale zatial sa mi zda,ze to ide len cez moju penazenku... skrining 90e, konzultacie kazda za 50e, zosity poplatok, a mam si kupit este
Taktilno-kinesteticky material, bum za 50e... no trochu to vo mne vzbudzuje nedoveru.
Dufam,ze sa tu najde niekto , kto ma s touto metodou lepsiu skusenost.
Ak ma niekto na predaj tie pomocky, taktilno kineticke, velmi by mi to pomohlo.
@meaningful skusenost este nemam, lebo len teraz zaciname. Ale teda skrining a vyhodnotenie (cize prve dve sedenia) su za 130€ a potom konzultacie za 30€. Cize vsade je to drahe. Navyse sme kupovali zatial iba knihu.
Ahojte. Baby a to kam chodíte na ten sindelar? Lebo my chodíme do CPPPAP, boli sme tam najskôr na vyšetrenie a ja som si tam vyžiadala, že by sme chceli skúsiť sindelar. Chodíme tam každé tri týždne, zošity nám dáva pani psychologicka, potom jej ich vraciame a teda neplatila som tam ešte ani euro.
@zuzana9393 ahoj a v akom meste? V Ba? Mozes nam dat kontaky? Ja som nasla len take obcianske zdruzenie Rata
@meaningful nie, my chodíme do Partizánskeho. Keď som sa pýtala, či sa to platí, tak povedali, že keďže je to CPP tak sa neplatí.
@zuzana9393 Ahoj. Ako sa da dostat do CPPPAP? Treba nejake odporucanie zo skoly ci lekara? Vdaka
@filienka ahoj. Ja som si tam len zavolala a objednali nás najskôr na to komplexné vyšetrenie a keďže som chcela konkrétne sindelar, tak potom ďalšie sedenie sme mali už s pani, ktorá sa tejto metóde venuje.
@meaningful chodím so synom asi 4 mesiace. Konzultacia stala myslím 75€ a teraz každá hodina 25€. Žiadne pomôcky si nekupujeme. Všetko mi dá vytlačené na konkrétne cvičenia doma, ktoré sa dajú robiť s tým čo má doma bežne asi každý. To kde chodíte?