Pomoc s pravidlami hry

gabikkas
24. nov 2015

Ahojte, ked sme boli male dievcata, spravili sme si taku hru, len uz si nepamatam ako to celkom presne bolo 🙂 Prosim, kto si pamata, poradte.
Zobrali sme si maly A5 zosit, zlozili sme kazdu jednu stranu smerom dnu a ocislovali, vzdy sa tam vlozili dva vystrihnute obraky z nejakeho casopisu a potom si kamaratka nahodne otvorila a vybrala ktory obrazok sa jej viac paci a podla cista potom sa vzadu pozerala najaka uloha napisana k tomu cislu a ked ju splnila, tak si mohla zobrat obrazok....Otazka znie co to tam boli za ulohy na co to bolo zamerane??? Nepamatate si?vdakaaa 🙂

stratenanajdena
24. nov 2015

ja som to asi pred dvomi rokmi spravila nasim detom a je to u nich hit, brali to do skoly. su tam otazky rozne, napr. vymenuj aspon tri druhy jarnych kvetov, alebo: ako sa volala postava v rozpravke, ktoru skoro zjedol vlk? atd 🙂
a v obalke mali tisic dalsich vystrihnutych obrazkov, ked niekto uhadol a obrazok vyhral, tak dolozia dalsi.

gabikkas
autor
24. nov 2015

@stratenanajdena jasneeeee, to viem,ze sa dokladali dalsie 🙂 a este mi prosim povedz ako boli tie otazky priradovane....viem, ze tie krajne obaly zosita, v jednom boli tie nahradne obrazky a v druhom krajnom pisane otazky 🙂 ale cosi s ami zda, ze tie otazky boli aj podla cisla stran priradene....pripadne nejak odstupnovane...ked bol nejaky krajsi obrazok, tak boli tazsie otazky 🙂 to bola super hra, my sme si to bravali tiez do skoly, ku babke na prazdniny, kde sme mali kamosky....a hlavne sme sa dhle hodiny zabavali aj vystrihovanim nahradnych obrazkov 🙂 a ked sme mali nalepky....to bolo nieco 🙂

gabikkas
autor
24. nov 2015

@stratenanajdena mohla by si mi prosim ta odfotit tie otazky? ak to este mate doma, vdaka 🙂

len_leninek
25. nov 2015

Ten, kto hadal, si ukazal prstom, kde sa ma zosit otvorit a navrchu tej strany bolo cislo, ku ktoremu bola priradena nejaka otazka.