Ahojte zienky chcela by som sa poradit ohladom plienok....pouzivame zelene pampers okrem toho sme mali aj oranzove aj premiumky a skusala som aj bella happy nejde o to ze by boli zle ale maly sa mi v noci aj tak precika a to ho vzdy okolo jednej prebalujem...kamarat mi chvalil babylove z Dm mate niektora s nimi skusenosti popripade z inymi ? Dakujem
co sa tyka kvality, tak u mna top moony, japonske premiove plienky, no drahe. ja som si ich kupovala, kym bol maly "maly" a bala som sa alergickej reakcie. kamoska s dietatom s koznymi problemami ich tiez ocenila ... ja som neskor skoncila na lidlackych a bola som spokojna. mne pampersky smrdeli. DMky zas "nesedeli strihovo" - tie precural maly v noci vzdy. (ale zas vyhovovali cez den, ked som castejsie prebalovala a tiez mi nesmrdeli.
ono zalezi, ake plienky vam sadnu tvarom - ci sedia okolo stehienok, ci su dost dlhe na chrbte ... a tiez - ja som vzdy isla dost rychlo na tu vacsiu velkost - este by mu boli aj mensie dobre, no brala som uz vacsiu, lepsie sedela.
Lidl sme skusali u nas otras nikdy viac 3 balenia som darovala
Ja používam plienky podľa toho, kde majú akciu - vyhovujú mi pampers, babylove i tie z lidla. Veľký rozdiel nevidím, akurát tie babylove mi prišli o čosi hebkejšie (do čísla 4, od 5ky mi prídu všetky rovnaké). Všetky spomenuté mali savosť narovnako.
Z dm pre nas zle ...do 10 mesiacov sme pouzivali biele pampers ale ako zmenili obal tak podla mna aj kvalitu. Pouzivame z lidla a su este lepsie ...za rol a pol precikal tal 3 krat a to mal ale mega plne...a pampers precikaval kazdy druhy den ak nie castejsie
Nam z DM sadli
Aj kamoska spokojna
Každé dieťa reaguje inak, podľa mňa. Závisí tiež od toho, ako často prebaľujete a čím natierate. Keď napr. dieťa málo pije, moč je agresívnejší a ritka je vyštípaná, za to ale plienky nemôžu. Natierať jednoznačne Sudocremom, od všetkého iného nám bola malá vyhádzaná ešte viac. Plienky jednoznačne Lidl, NIKDY neprecikala, držia perfektne, sú väčšie a pevnejšie ako mľandravé Pampers, navyše lacnejšie. Pampers som kúpila len jedenkrát jedno balenie na začiatku, pre porovnanie, no nikdy viac. Lidl nám "sadli", doslova, tak už iné nekupujeme.
Ahoj my sme pouzivali 1tky biele pampers, 2 DM ale 3 DM sa mi uz nepacili ... vyskusala som aj z lidla ale tie sa mi vobec nelubia ... pouzivala som zelene pampersky tiez ale s nimi som bola mega spokojna ja som v noci neprebalovala ani raz a musim zaklopat ze ani raz mi neprecurala ... potom som bola v rakusku na nakupoch a mali v akcii MY LOVE plienky tak som zobrala malej a tiez su super 🤗 a teraz je to 3 tyzden co sme odplienkovany 🙂
@aduska121 Ja používam zelené pampers a tie mi malý v noci nepreciká. Skúšala som aj iné, lidlové a dmkové a tesco, ale všetko mi v noci precikal. Nie vždy, ale občas áno. Niekedy pomože, ked začneš používať vačšie číslo plienok. Pije ti malý v noci ešte mlieko? Moj už nie a v noci už neprebaľujem dávno.
@janickacrazy donedavna som bola s zelenymi spokojna aj ja ale posledne 3 mesiace skoro kazdu noc precikany ano raz papa a vtedy ho aj prebalujem to zvykne byt okolo jednej a rano o siestej vstava a uz precikany
@aduska121 pampers sa zmenili ja stym skusenost nemam (chvalabohu) ale kamosky...tie ci tu u nas predavaju su polske je na nich pisane ako prve po polsky a deti ich precikavaju takze na sk su zrejme uz aj plienky 2.triedny tovar :( treba ist do zahranicia po ne teda ak je moznost
Ja som vzdy zo zaciatku pouziva pampers a potom sme skoncili s babylove, nam velmi vyhovovali.
Ja iba happy pri kazdom jednom dokonca pri prvorodenom tam mavali ako jedine plienky sacky na hovienka skoda ze to uz zrusili boli fakt jedine.a samozrejme nepouzivat vlchcene utierky prve tri mesiace sme z nich mali vkuse zapareniny a myslela ze to je z plienok tak som ich prestala pouzivat a mali sme pokoj.
Pripájam sa k nespokojnym s novými pamperskami, skoro každú noc precikana a to vôbec nebola plná.
pampers je uz citit aj na dotyk ze su omnoho tensie ako ostatne plienky.
Ano pre dcerku som pouzivala tie z dm, pampers je sposobovali mikozu. Teraz pre syna pouzivam z lidlu a tiez super.
@aduska121 babylove z DMky mozem len doporucit. Kvalitne a este za vyhodnu cenu. Ale zas nie kazdemu dietatku musia sadnut
@emilia25 Ale to neznamená, že sú menej savé, u nás sú to jediné plienky,ktoré mi nepreciká v noci, už dlho používame aj pre staršieho syna som používala a rovnaká skúsenosť. Ale stále hovorím o zelených pampers. Biele ani oranžové nám nesadli vobec.
@aduska121 Mas dobru velkost? Aj ked sa "zmesti" este podla kg do tej co pouzivas, skus o cislo väcsie. Ono kazdemu vyhovuje nieco ine. Nasa najmladsia (teraz 2 roky a 3 mesiace) je uz sice davno komplet (aj na noc) odplienkovana ale pouzivali sme od narodenia Pampers. Ja som nikdy velmi neexperimentovala. Na den biele (na zapade zlte) premiovky (su tensie ako zelene, ale savost rovnaka), na noc zelene. Nikdy neprecikala a to cikala velaaaa, kedze vzdy vela pila. Ale my sme skoncili uz na stvorkach a to mala ku koncu len na noc Pampers Pants.
Neviem, skus o cislo väcsie aj ked hmotnostou este tie vase su OK. Ono zalezi aj od stavby tela, nie len od hmotnosti.
@janickacrazy Oranzove su "odpad". Urobili akoze lacnejsi "model" ale samozrejme setrili aj na kvalite. Nasej cez den len premiovky, kedze su tensie a hlavne, ked sa uz zacala pohybovat, mala menej na zadku. Nikdy ich neprecikala. Na noc som davala zelene, ale to bolo len v mojej hlave, ze su hrubsie, viac udrzia. Ked som prave nemala zelene, dala som na naoc premiovky a rovnaky efekt. Jedine co je na zelenych ine, boli lacnejsie hihi
Z plienok z DM sme sa bzdy sparili...su hrubé a tvrdé. U nás plienky z DM urcite nie a nie sú vôbec lacné. My len zelene Pampers alebo LIDL...som z nich veľmi milo prekvapená. Sú ako zelene Pampers a aj obrusky z Lidla na zadocek( tie fialove) sú u nás Top...ziadna.alergia alebo vyrazky.
@yanni Máš pravdu, oranžové sú otrasné. No mojmu biele vadili, mal z nich podráždenú pokožku. Zelené sú u nás top. Aj ked ho dlhšie cez den neprebalím, tak vydržia dlho. On neznáša prebaľovanie inde ako doma, takže to mi vyhovuje. 😀
@aduska121 skús vyskúšať 4+,mali by viac sať ako 4 a určite nie sú oveľa vačšie 😉
ja používam lidlacke ale z Nemecka... sú o dosť lepšie ako tie čo sa predávajú tu... majú lepšiu savosť a nie je z nich tak cítiť moč. To bola hlavná vec, ktorá mi na tých našich vadila, že malá len cvrkla a už to smrdelo. A čo sú pre mňa úplne super plienky sú Violeta Double Care, kúpila som balík na dovolenke v Chorvátsku a sú parádne. Majú aj "nemecký popis" na obale, tak možno sa dajú tiež kúpiť v DE alebo AT.
Nám z dmky nevyhovovali. Od ôsmeho mesiaca používame plienky z lidla, sú porovnateľné s pamperskami podľa mna, a lacnejšie .