ahojte maminy od 20.4.ideme plavat..chcem sa opytat ake mate skusenosti.Ci su lepsie plavky alebo specialne plienky do bazena,popripade kde dostat plavky,al.plienky? dakujem
plienky do vody. V mnohych bazenoch Ta s miminom nepustia ked nema plienku do vody. Moze mat plavky, ale na plienke. Vyhodnejsie a lacnejsie vychadzaju plienky Babylove v DM ako znackove. A su dobre. Udrzia aj kaku. Vlastna skusenost 😀 .
určite plienky do vody. Z DM sú fakt dobré. Používame ich aj v domácom bazéne. Do verejného bazéna bez takýchto plienok dieťa nevpustia.
ja som pred par dnami nasla nieco taketo, nema s tym niektora skusenosti??? 🙂
http://www.rodinkashop.sk/swim-nappies-plienky-...
inak pouzivame na plavanie aj my tie z DM 🙂
suzette co vam viac vyhovuje, ja som najprv pouzivala tie plienky, ale nakoniec sme presli na klasicke plavky... 🙂
existuju aj taketo plavocky http://www.latkovky.sk/?akcia=showkategoria&vyb...
urcite plienky do vody....s tymito plavkami nemame dobru skusenost,nic neudrzia 😠
diddi no ja neviem, tie specialne plienky do vody moc prepustia tiez a ked kupis dobre plavky z pevnymi gumickami, tak hovienko ostane tam kde ma tak ci tak...to je skutocne len o tom, ze treba dobre vybrat.
plienky....my pouzivame tie z DM...btw hovienko: za 8 mesiacov plavania ani raz nekakal do vody 🙂
cuchre no ani ta nasa 😉
My mame plienky z Babylove a Huggies....vyskusali sme oboje, len tie Huggiesky su este velke, lebo sme vtedy nezohnali mensie.
huggies pretekaju take aj take..najlepsie su skutocne tie z DM....a navyse sa daju vymenit, ked babo vyjde z vody- bazena, mora a moze sa dat dalsia, ale pri plavkach to nehrozi,treba cakat kym vyschnu
my mame tie huggies, a sa nam osvedcili ako velmi dobre, ale nabuduce vyskusame tie z DM 🙂
Nám zas vyslovene inštruktorka povedala, že plavky, nie plienky. Tie maličké plavky sa nesmú prať v aviváži, vraj majú zvnútra špeciálnu vrstvu, aby sa hovienko udržalo.. 🙂 ale ja chodím s malým od jeho 5 mesiacov, ešte sa mi nestalo, že by niektoré bábo kakalo do vody...cikajú ale asi všetky 🙂
no...ale ved moc je sterilny...takze pohoda 😝
moc je sterilny, ale uz nie v 32 stupnovej vode 😉 . U nas na plavani si obcas nejake to chlapca do vody aj kakne. Je to vsak vynimocne. Nam sa Matko pokakal na dovce v detskom bazene. Ale vsetko ostalo v plienke. Moj synovec sa tiez pokakal v detskom bazene a hovienka sme nahanali vo vode. Mal plienky Huggies.
od kedy moze babenko ist na klasicke verejne kupalisko? nemyslim teraz to specialne plavanie pre babetka...
a ako je to s navstevou termalnych kupalisk ? od kedy? hm? 🙂
ingulka, my sme chodili uz od 6 mesiacov do Galandie, je tam termalna voda.
ingulka, ja som bola uz minuly rok s malym od 5 mesiacov, ale s tym, ze som davala pozor, aby nepil vodu 🙂
mne detska povedala, ze do termalu az od roka...hlavne nezabudnite, ze v termalnej vode sa rychlejsie mnozia bakterie.
my sme s malou boli okolo polroka a vyhadzala sa na chrbatiku...teraz uz v pohode.
babenky, ake plienkove plavky pouzivate - nie jednorazove. dakujem za odpovede🙂
baby mam 2 a pol ročného syna a plánujem isť s nim na verejne kúpalisko ale živan sa mi ešte neprosí na záchodik 😠 počula som o nepremokavých plienkach z DM, dá sa spoľahnúť alebo nie? poradte mi prosim 🙂
urcite plienky do vody, daju sa kupit tam, kde aj klasicke plienky. Na obale bude napisane, ze su vhodne do vody. 😉