Plastový stôl a stoličky

slamka555
4. feb 2018

Ahojte baby mate skusenosti s takout sadou stol+ stolicky ? https://www.bambino.sk/detske-stoly-stolicky/de.... Je vhodna aj pre vacsie deti ? Syncek ma uz 3 roky + druhe dieta na ceste ;)

hettinka
4. feb 2018

@slamka555 takéto by som kúpila v IKEA - tiež seria MAMMUT, 3-ročnému bude stačiť v pohode, isto kym nepojde do školy

adriannasvk
4. feb 2018

Ja som nad nimi uvazovala,ale su mensie ako Mammut z ikey sa mi zda,moj syn ma tiez 3+, takze som sa nakoniec rozhodla pre tie z ikea a som spokojna,syn je dost vysoky a je mu dobra stolicka aj stolik,este je tam nejaka rezerva.

slamka555
autor
4. feb 2018

A neviete baby aku to ma nosnost a ci je to pevny plast ? 🙂

adriannasvk
4. feb 2018

Moje deti bezne behaju po stole,skacu z neho😂ja sedavam na tej stolicke,udrzima v pohode,mam cca 53 kg,aj manzel na nich sedel a to ma 110 kg😆plast je pevny,odolny,dobre sa umyva🙂

slamka555
autor
4. feb 2018

@adriannasvk super tak dakujem 🙂 vsak to ,ze sa aj dobre umyyvat bude ;) ok tak asi idem dotoho ;) ..

lavieenrose
4. feb 2018

@adriannasvk aj my mame z ikei drevene a muza udrzi tiez 120 kg :D

minier
10. feb 2018

ikea je kvalita a maju to testovane pre deti aby to bolo bezpecne, mam kamosa co tam robil a ze oni prisne pravidla museli dodrziavat na vyber dodavatelov na material.

slamka555
autor
10. feb 2018

@minier vdaka uz su kumne na ceste ;)

alobalka
10. feb 2018

@slamka555 kukni plastove od nomilandu, majú nosnost aj na dospeleho, sú odolné aj pekné. Mávajú ich aj v škôlkach. Robia v 4 farbách, stoly 3 typy, stoličky 2 velkosti. Sme s nimi veľmi spokojni.