Ahojte mám 4 ročnú dcérku od septembra nastúpila do škôlky chodila úplne spokojná dokonca Nechcela ísť domov páčilo sa jej tam potom prišla 2 týždňov choroba a od vtedy mi doma ráno vystrája plače pri lúčení ale Ucitelka hovorí že v škôlke je v pohode aj ona mi všetko čo zažila v škôlke s nadšením keď príde domov len tie rana sú hrozné myslela som že to po nijakej dobe prejde ale už to trvá skoro dva mesiace skúsila som už všetko snáď aj s psychologickou som sa radila ona mi odporučila vydržať vraj skúša keďže je v škôlke v pohode len ja už akosi dochádza trpezlivosť nevládzeme najhoršie sú nedele večer vtedy už vie že ráno pôjde do škôlky je umrncana pritom je veľmi šikovná pozná farby tvary čísla krásne kreslí venujem sa jej veľa spieva tak neviem či ja robím niekde chybu keď sa lúčime som taká nervózna ona to zo mna cíti nechodimdo práve pracujem z domu možno mi poradíte alebo aspoň má povzbudite budem vdacna🙂
My sme tiez plakavali, ale iba rano pri luceni, potom ako keby utalo a cely den bez problemov. tak sme to rano nenatahovali, ucitelka ich vzala a bolo dobre, asi 3-4 mesiace to trvalo...mne to sice srdce trhalo, ale neboj nenechalo to ziadny nasledok 😉
hlavne sa s nou moc neluc a nemojkaj.
to ze je sikovna pozna farby a podobne nesuvisi s emocionalnou vyspelostou a schopnostou odputat sa od rodicov. Jedna vec je ze urcite citi aj tvoju nervozitu - ty si s tym zmierena ze chodi do skolky alebo by si ju radsej mala pri sebe? SKus sa s nou o tom porozpravat, ci tam je rada, co sa jej tam paci a co nie a uvidis. Mozno by pomohlo dat ju len na pol dna kedze si doma. Druha vec je ze ked vie ze si doma, neciti sa odstrcena, ze ty si doma a ona musi ist prec?
Moja neter tiez plakavala ale v skolke bola ok... pani ucitelka to nazvala "cirkus pre maminku" vzdy sa dlho lucili pusinky a pod ked to zrusila prezliekli sa a isla tak sa to upravilo aj ked preplakala takmer kazde rano az kym nenastupila do skoly. Teraz je skolacka a hovori ze v skolke bolo dobre ale plakala lebo vedela ze tam chodit nemusi a moze ostat aj doma (ked mala doma starkych tak si ju nechavali oni) ... deti su prespekulovane : )) drzim palce nech to prejde co najskor
Ahoj. Aj my sme mali problem. Trvalo to sice dost dlho, ale potom to preslo. Hlavne jej nehovor ze pracujes z domu, ale ze chodis do prace mimo domu.
No veď to Ucitelka ešte pred ňou zahlásila že " ona vie že si doma zato tak plače" tak mi pomohla
Tak to ti fakt pomohla. Lebo ako náhle náš pochopil, že muž robí na smeny a každé dva dni mal voľno, tak v ten deň to bol extrém, hneď z rána vyjednávanie prečo nemôže zostať doma s tatom a do toho samozrejme hrozný plač .
@adamkofjo tak si ju nechaj doma a mas po probleme😉
Je to tak, neboj jej tam nieje zle len by bola asi radšej doma.Vydrž u všetkych to prešlo.O rok sa nad tym budete smiat.To len teraz je tazke.