Pesničky pre najmenších

drobec222212
1. máj 2014

ahojte mamicky chcem sa opytat ci nepoznate nieco podobne ako je spievankovo a fiha tralala moj maly ma 20 mesiacov a uplne to zerie 🙂 tak chcem aj nieco nove aby nepozeral stale to iste rozpravky ho velmi nebavia 🙂

marcelka932
1. máj 2014

Toto akoby som ja pisala presne moj problem 🙂 moja mala nic ine len spievankovo a fiha ... Ale zial nic ine som.nenasla ☹

drobec222212
autor
1. máj 2014

no uz som myslela ze som sama mi to mame vkuse pustene bud cd alebo dvd uz z toho manzela ide porazit 🙂

biene
1. máj 2014

my sve dost dlho ficali na Cvicime s Mišou, ale je to po cesky
@drobec222212 @marcelka932

drobec222212
autor
1. máj 2014

@biene pozrela som si na youtube je to fajn len fakt skoda ze po cesky

lucinkax
1. máj 2014

Vesele zubky 2014 , nove piesne super ako ucit deticky umyvat si zubky 🙂 Mnam mnam bobik 😉 Ak mate Duck tv,odporucam 😉

6katka10
1. máj 2014

ahoj, nerozmyslala si radsej nad kupou nejakeho cd s detskymi piesnami, ako keby ti tak male dieta malo sediet stale pri TV?

lubenka01
1. máj 2014

cvičme s míšou - má to 5 častí

drobec222212
autor
1. máj 2014

@6katka10 mame aj cd ale dvd ho bavi viac lebo vsetko chce opakovat on nesedi pri tv on sa hraje a pocuva pozera vacsinou rano ako vstane pol hodinku a pred spanim on je velmi zivi nato aby v klude sedel a pozeral to by som mu inac asi ani nedovolila 🙂

senka111
1. máj 2014

Nám sa strašne páči GumiBEAR, gumi maci, a stále dookola ho pozerá.

veverica7
1. máj 2014

no my mame 16 mes. a fihu mame nastudovanu uz naspamat, najnovsie ficime na veselých zubkoch a pod. od mira jarosa, su to pekne piesne s detmi. nas spievankovo este nezaujalo, ale zas ludovky to moze pocuvat aj cely den 😀

katy2
1. máj 2014

@drobec222212 u nas tiez od malicka spievankovo, fiha a cvicime s misou... ziadny problem, ze je to po cesky... dcera uz vie pesnicky naspamat a syn pozna cele choreografie 🙂 nemusi ani pozerat, staci ze pocuje pesnicku a uz tancuje 😀

drobec222212
autor
1. máj 2014

@katy2 no skusim len rozpravky pa cesky ho nebavia 🙂

siska53
1. máj 2014

@drobec222212 mojmu sa pacili i pesnicky zo zlatej brany a i tie tu uz menovane. Plus mala ma,rada (i maly) tutitu. To sice nie su pesnicky,ale take kratke pribehy -auticko(alebo je to lietadlo? My to volame lietajuce auticko) stavia smetiarske auto,kuchynu,detsky kocik a pod. Skuste pozriet.

siska53
1. máj 2014

@drobec222212 a ozaj,pocuvat pesnicky by nepocuval? Myslim vyslovene len pocuvat,my mame aj take cd s ludovymi pesnickami naspievanymi detmi.
a este mi napada,co Peter Nagy spravil,s detmi - moj maly pes Bobi,Precobkrava nenosibziadnu kravatu,Vyspi sa do krasy a pod.

bayuska
1. máj 2014

Barney a priatelia - aj ked je to tazko dostat, ale videla som uz aj predabovanu verziu do slovenciny... a dalsi n apad - co tak vmiesit trosku anglictiny do podvedomia 🙂 Mother goose club je super 🙂

drobec222212
autor
1. máj 2014

@siska53 mame vseliake cd je to moje vytuzene babetko cize mame vsetkeho hlavne cd aj rozpravky na pocuvanie len mne sa velmi paci ako krasne opakuje ked tancuju 🙂

siska53
1. máj 2014

@drobec222212 aha.ale ja to robim aj tak,ze tanceky vymyslim,ja a im,sa to pacilo a opakuju to. Mala,napr.nemala rada rafaelu stonozku,tak,sme tu pesnicku museli preskocit na cd, az raz mi napadlo,aj na nu zacat "tanecek" a uz ju pocuvame. 🙂
aj,tak sa da.
naucili sme sa pasla ovecky,plava kacka,po jazere a pod.

siska53
1. máj 2014

@drobec222212 inak deti maju obdobia,ked chxu stale to iste pocuvat. Moja teraz chce len spievankovo na cd a tam ma 4 oblubene,tie ostatne si obcas vypocuje,ake o ide od veze orec,alebo jej to musim vratit spat. Syn by uz aj ine pocuval,ale zatial sa,drzi,zajtra ale uz i jemu konecne vyhoviem a pustim Zlatu branu.

a ty chces len slovenske? Moji aj francuzske,pozerali,naor. sur le pont d avignon som nasla aj v hranej verzii,kde tancuju aj deti a to sa im pacilo.

drobec222212
autor
2. máj 2014

@siska zatial ano slovenske je to moje prve babo a mozno to bude zniet hlupo ale bojim sa toho ze mi bude skor rozpravat po cesky 🙂 dost deticiek tak poznam ze nevie ako to je po slovensky ale cesky vie 🙂 ked uz bude vediet rozpravat viac ako mama tata atd tak uz budeme vsetko

modroockovci
11. máj 2014

@drobec222212
@marcelka932
@biene
@lucinkax
@6katka10
@lubenka01
@senka111
@veverica7

Ahojte kocky dnes son na facebooku dostala krasny pozdrav k nasmu dnu. Ma to byt aj na dajakom novom CD pre deti len to neviem najst. Naslaaaa som to - vola sa to Pesnicky a uspavanky pre deti Kuknite urcite vas to potesi

https://www.youtube.com/watch?v=Q-ESByqj7Rs