Prosim poradte nejake albumy s pesnickami pre deti. Nie jaros, fiha a taketo. Nieco ine. Nasla som od lucnice dinom fanom a kukulienku.
@evica17 my máme toto, nám sa to veľmi páči... Príjemné, známe aj neznáme pesničky 🙂 máme od týchto 2 rozdielne trojcedecka, i keď obaly sú takmer rovnaké, takze majú viac vydaní
@diamond007 dakujem. Pozrem ake su tam a ak tak kupime.
Podhradská a Čanaky majú viaceré CD s klasickými detskými pesničkami.
ja si pamatam zo svojich detskych cias album "peter, vaso a beata detom" dodnes ich ako stara koza zboznujem 🤣 a planujem ich pustat aj svojim detom a este peter nagy a deti. som proste klasik 🤷😁
@evica17 áno áno aj Fidlikanti si skvelý 🙂 neviem len či majú aj CD a tiež tu Máriu Podhradsku- oni majú Spievankovo. my tiež nedávame Fíha, Jaroš a pod. To je otras....
@beata_k
@diamond007 podtahujem z youtubu ak nemaju cd. Chcem aj malemu dat na sviatok co bude mat dake cd, tak som chcela aj s peknym obalom.
Dano Heriban nahral dva fantasticke detske albumy : Cosi usmevne a Chipsy King. Je to take dobre, ze si to aj sama pustam v aute, ked som bez deti 😀
@barb0renka dakujem za tip
spievankovo, zlata brana, peter nagy a deti, ludovky
@barb0renka pre ako staré deti? Moju napr.Nagy ešte nebaví, má tri roky
Máme obidve CD od Lucnice čo spomínaš, dcérka na tom naozaj jednu dobu ficala, odporúčam 🙂 neviem či sme aj nejak dlhšie na tie CD nečakali, lebo všade vypredané boli, trvalo to kým ich naskladnili
Az nevadí, pripnem sa. Ani mne nesedia tie fíha a Jaroš a malému už vôbec nie.