chcem porposit mamicky ktore malli deticky rychlejsie po sebe ako riesili prechod z postielky na velku postel maly sam zaspava ale len v postielke v posteli nechce byt ani s nami a neviem ako to budeme riesit mate nejake skusenosti???
jednoducho ked som otehotnela, tak sme malej vysvetlili , že postielku bude potrebovať druhe babo a ona dostala take drevene lehatko- takže vlastne spinka vo vlastnej novej postielke pre velke baby. A uplne v pohode to zvladla... 😉 Ja ju ukladam, lahnem si k nej a hladkam ju, alebo len ležím. Jej to stačí. Musiš si najst svoj vlastny sposob a zaspavací rituál, ono to pojde. 😉
my sme maleho dali do jeho izby na velku postel ked bol tak stary ako vas. uz som bola tehotna, tak som chcela, aby si zvykol. uspavali sme ho na nasej velkej (este aj teraz sem-tam ho uspavame na nasej) a potom ho prenasame, alebo ideme spat tam s nim. ale ja som ho davala na poobedny spanok od roku, tak mozno bol trosku zvyknuty. postielku som hned rozlozila, aby sa tam nechcel vratit. a hned spi pri zhasnutom svetle, mame len otvorene dvere. ked sa zobudi, zakrici a ja k nemu pridem. teraz sme poskladali postielku pre druhe a zatial sa nam dari nedovolit mu tam vliezt. 🙂
@janka9898 my sme dali maleho na postel asi pred doma mesiacmi, scize mal 16 mesiacov vtedy a uplne v pohode to zvladol, ma to cele ohradene aby nespadol...ja si k nemu vzdy vecer na chvilku lahnem a ked uz neskace po posteli a lezi aj ked este niekedy nespi tak odidem a potom si chvilu blaboce a zaspi...🙂)) ono to ais netreba riesit dat ho tam a neriesit...🙂))