Odúčanie 1,5 ročného dieťaťa od plienok

vivien10100
19. máj 2017

Dobry den chcem malu oducit od plienok vie ako sa to robi vie si aj stiahnut gate aj povedat ale nevydrzi sediet na nocniku krici auau moze to byt tym ze nie je dobry mame dve a mimochodom do vane ked ju dam v pohode sa vykaka ma 1,5 rocka na zacho tiez nechce dakujem za rady mame obycajny a stolickovy nocnicek

sulamit11
19. máj 2017

Ahoj. Neviem ci pomozem, lebo moje deticky boli starsie, mali vyse 2 rokov. Chcem ti ale napisat co mi bolo poradene a co fungovalo u nas na prvy sup. Vraj mam obliect dcerke gatky a leginy a nocnik dat tak, aby ho videla. Tam, kde sa aj hra. Tak som aj urobila. Bola som pri tom, ked jej to stekalo po nozke, po leginach. Podla rady kamosky, dala som dalsie leginy a ukazala malej nocnik este raz. V ten den bola na nocniku len kvoli pisaniu a to sama od seba. Na dalsi den uz sa nepopisala ani raz. To iste som skusila aj s druhou ale to uz mala asi dva a pol a tiez hned fungovalo. Nezabudni na tie leginy. Na holaka to neucinkuje.

petruldo
19. máj 2017

@sulamit11 u môjho syna to práve fungovalo iba s holým zadkom.

vivien10100
autor
19. máj 2017

@sulamit11 dakujem ale nocniky ma stale v deckej izbe kde sa hra aj sa snim hrame aj leginky a gatky sme mali nic nepomaha s prvou to islo rychlo nechcela nijak raz sadnut raz som ju dala ale na zachod a hned sa jej to zapacilo od prveho dna sme pisali ak kakali to druhe nevjem aai tie nocniky sa jej niejako nelubia haha pa a dakujem aj tak

vivien10100
autor
19. máj 2017

@petruldo asi aj mojej sa to tak viac paci ale ak sa vykaka na zem urobi juuuuj akokeby nieco zle a ked sa vypita do vane na holo tak to urobi a este si zatlieska aj ja jej haha

vivien10100
autor
19. máj 2017

Vjem ze je na to priprávena mimochodom nenutim ju sama sa pita dava si dole gatky a vravy mama kaka aj ked.len pisa

petruldo
19. máj 2017

@vivien10100 ale môj robil potrebu na nočník, len keď mal niečo na zadku bral to akoby mal plienku.

lubina
19. máj 2017

@vivien10100 dieta potrebuje mat vyvinute vsetky nervove receptory, aby dokazalo ist same na potrebu, ale nie vsetky, alebo skor vacsina deti vo veku 1,5 roka toho este nie je schopna. Je to skoro...ale skusat mozes, samozrejme uspech pride, az ked bude dietatko ozaj pripravene aj fyzicky, aby same mohlo na tu potrebu ist...drzim palce

emi16
19. máj 2017

Ja som davala odmenu
Susene hrozienko
U oboch to super pomohlo
Ked ma mladsia tuhsiu stolicu tak krici au au au
Vtedy jej pustim rozpravku, alebo dostane telefon, aby sa vykakala, inac by mi zdrhla z nocnika a boleloby ju brucho.
A dostane susenu slivku za odmenu 🤗

vivien10100
autor
19. máj 2017

@emi16 to nieje zly napadad odmena a co sa tyka telky hracky knizky skusali sme vyhodi a stane z neho alebo prestane pozerat

emi16
19. máj 2017

To je len obdobie
Nasa starsia mavala obdobia schovavania v stane ked kakala tam sa pokakala
A pri tom pekne chodila a aj udrzala

sulamit11
19. máj 2017

@vivien10100 niet za co. Ide leto, mozno to pride samo🙂

sulamit11
19. máj 2017

@petruldo no vidis, tak aj na holaka🙂

migrificka
19. máj 2017

My mame teraz 20m a skusame tiez. Sice si len trolinku cvrkne,ale aj to je cosi. U nas zabera macko 😀 spytam sa ci macko ide cikat a tak najskor da cikat macka na jeden nocnik a on si sadne oproti na druhy. No a cakame kto sa vycika ako prvy 😂