Ahojte maminky, mam ročného syna, ktorý stále precika plienku počas noci. Spi 11 hodín, ale stále jebráno všetko mokré. Nepije ani veľa, aspoň myslím- ráno pri raňajkách 150 ml čaju, potom pije mliečko na obed keď ide spať, to je 180 ml (pije kravské), k obedu dostáva tiež čaj, tiež okolo 150 ml a potom pije len čistú vodu pomedzi jedlá, cca 100 ml. Čaj pije bilinkovy, alebo ovocný všetko bez cukru. Pred spaním 2 hodiny nepije nič.
Teda neviem, či pije veľa alebo málo.
Skúsili sme všetky možné plienky - pampers active baby,
Pampers pants
Fred&Flo zelené aj žlté
Lupilu, aj z dm Babylove. Všetko vo veľkosti 5. Každú noc precikal všetko.
Poradíte aké plienočky dávate na noc vy?
@saska121212 Ja som mu jednu dobu musela plienku meniť aj v noci, inak by bol rovnaký scenár. Mal pampers pants o číslo väčšie ako cez deň. Okolo pol nocí- jednej som mu ju vymenila, ani sa poriadne nezobudil a spal ďalej. Časom to prešlo, teraz má 3 roky a prespí celú noc (10hodin) bez problémov bez plienky.
@saska121212 vyskusajte huggies plienky nasmu sedeli najlepsie a jedine vydrzali celu noc
Daj normalne pampersky nie pants
@saska121212 taka hlúpa otázka ale nepíšeš ci ho pocas noci prebalujes... My sme to mali s malým podobne, nepomáhalo nic len ho niekoľkokrát za noc prebalit. A ešte veľa robí aj správna veľkosť plienok, moj zacal 5 nosiť az okolo 2 rokov, neviem aky je veľký tvoj syn ale na rok sa mi zdaju 5 veľké
@saska121212 my máme 16m a malý nosí lupilu4 a nikdy sa nestalo že by precikal. Možno sú vám 5ky veľké a nejak pretečie neviem skúste dať menšie 😉
@lenuliatko84 dávala som aj active baby, aj pants.
@nikpa Hlupa otázka? Pisem že spi 11 hodín. Neprebalujem, budí sa. 5 sú mu akurát, 4 precikal aj cez deň. 🙂
@carina_82 skusim, vdaka😊
co znamena, ze cez den precika plienku? ako dlho ju ma? kolko chlapec vazi? neodstavaju mu okolo noziciek? nema plienku zapnutu prilis nizko?
Tak raz prebal v noci...
Huggies top alebo teraz mame dada a tiez vydrzia
@saska121212 ja som ho prebaľovala pocas spánku keďže som nechcela každý den prať komplet celu postieľku a pyžamo. Aj ked sa niekedy zobudil, za chvílu zaspal. Ale mozem ta potešiť, ze to bolo len obdobie a prestal tolko v noci čurať 😁
Keď sa budí, prebaliť, veď 11 hodín v jednej plienke musí byť za prvé nepríjemné a za druhé tá plienka sa nedá nafukovať donekonečna
@saska121212 12 kg je dost. spominam si, ze ja som dcere v idtom veku davala na spanok najvacsie babylove - asi 6+, lebo tiez vela vycikala. tie udaje na obale treba brat s rezervou - napr. cislo 4 pisu 7-18 kg, nasa ma 8 a pouzivam ich. 18 kg dietatu nemozu byt dobre. k dennemu pouzivaniu- akonahle je plienka viac nacikana, zacne previsat a uz dobre nesedi, takze aj 2-3 hodky moze byt vela. nechcete skusit latkove plienky, kym je karantena?;) alebo nocnik? kolko ma presne. mesiacov?
@saska121212 ja dávam na noc väčšie plienky a to on cez deň pije až až tiež sme malý ten istí problém...