Ahojte, moja mala ma uz skoro 7 mesiacov a citala som, ze by mala zacat pit z poharika. Bude to uz vediet, ked si nedrzi sama ani flasu? Dakujem
z poharika 7 mesacna? to si kde citala? flasu ano, nesprav chybu ako ja, do 1 roka si dcera drzala flasu sama , potom ma prehovorili ze je malicka aby som jej ju podrzala ja , zvykla si a teraz v 2r. chce aby som jej ja drzala flasu (pouziva ked sme von) z pohara poldecoveho vie pit sama nevyleje, z vacsieho este vyleje..
Syn si vedel drzat flasu a to asi nikto neuveri, ked mal len niekolko tyzdnov.... ako 4 mesacny pil z toho poharika s cucacikom. Potom sme pomaly prechadzali na normalne pohariky. Dcera ma 9 mesiacov a este nedrzi poriadne flasku...nerada z nej pije a odmieta ju drzat. Takze sme hned zacali davat do normalneho poharika.
Syn-nekojeny zacal drzat flasu asi od 6m, dcera-kojena zacala az v 10 mes.
Dcerka 12 mes. odmieta si držat flašu s mliekom,drží si len s čajíkom /nechápem/,chce pit z normálnych pohárov a oblieva sa v lete super teraz nedovolím,pohárik s cucákom odmieta.Syn ma teraz 10 rokov a ak si dobre spomínam tak od 12 mes. len pohárik s cucákom fungoval.Podla mna je to individuálne
Syn mal pár mesiacov, zvládal si ju podržať.. keďže ju vedel vytiahnuť na jeden dych 😅 😅 , dcéra, 4 roky.. síce všetko vie - piť z pohára, jesť príborom.. ale necháva sa obsluhovať, pokiaľ je to možné (čo teda musím mať veľmi dobrú náladu 😉 ) Tvoja otázka, @ngeliksk , určite bude vedieť.. nepoznám nikoho, čo by to nevedel.. a že nepasuje do tabulky? Nevadí, tie sú len orientačné
z poharika? cudna knizka 😀 😀 😀 nase dieta si podrzalo flasku uz ako 4-mesacne, bola to vsak taka cca 2-tyzdnova chvilka, potom sa to uz nestalo a teraz si ju drzi ako takmer 2-rocne a to z poharika este len zacina pit, aj to po par kvapkach jej davam na dno, lebo ona ked chyti poharik, tak ho do seba prevrhne, ako ked si da stary chlap v krcme do seba poldecak. raz sme jej nevedomky dali asi poldeci vody do poharika, ona to tak prevrhla do seba a 2 minuty sme ju trieskali po chrbte, co jej tak zabehlo, ze sa skoro udusila 😨 😨 😔 odvtedy jej davam sem-tam a po trosickach.
prilis vela citas 🙂 asi nemas spravne zdroje 😉 moja si sama flasu dlllho nechcela drzat, bola kojena a potom to brala asko samozrejmost, ze jej ju drzim ja 😀 😀
moj syn ma 2 roky a flasku si nikdy nedrzi sam, nechce si ju drzat. ked pije z normaalneho pohara, tak si ho normalne drzi a z tych "cucacikovych" poharov nikdy pit nechcel. kazde dieta je ine a vobec sa netrapte, ze dieta si nedrzi flasku.
Nasa si flasku zacala drzat az po roku,aj to som jej nato dala uska na drzanie,poharik tiez,a to bola od narodenie na UM,nechcelo sa jej!
Kedze som deticky kojila a flasku som pouzivala minimalne,tak som deticky ucila pit z pohara cca 3-4m.same si pohar zacali drzat cca 9-10m z normalneho pohara tak okolo 2 rokov
starší syn až okolo roka
mladši syn bol kojeny ale flašu s čajíkom si vedel držať cca na 4m,on ked ju raz chytil pustil ju až ked bola prazdna-a to robi dodnes 😅
moja ma 1+7mes. a flasu si sama nedrzi 😒 😒
... lebo sak naco, ked maminka naucila ze jej ju pri ranajkach a veceri drzi ona ? 🙄 🙄 🙄 😉 😉
moja dcera si prvy krat udrzala flasu asi v 3mesiaci ale to bolo vtedy len tak asi nahodne ale uz asi mesiac papa sama,skoda ze si to mliecko aj sama nespravi 😀
Síce stará diskusia, ale prispejem. 😉 Náš syn má 4 mesiace a fľašu si už drží sám.
Ahoj moja začala v 4 a pol mesiaci ale nedávam jej fľašu s úchytkami keď sa jej chce drží a niekedy nechce ju
držať radšej mi chyta palce
Ahojte moj bude ma 10mesiacov a nechce vobec si drzat flasku radsej si bide obdivovat rucicky a ked mu dam aby si ju drzal hneva sa
@mimuliatko13 a prečo by si ju mal držať? Veľa výskumov hovorí o tom aké je prospešné pre dieťa ked ho matka drží v náručí pri kŕmení a venuje mu plnú pozornosť
ahoj nas krpec zacal drzat sam flasku tak cca od 8 mesiaca a pije z poharika od toho cca 10-11 mesiaca 🙂 🙂 aj ked sa pooblieva a je mokri ale to nevadi hlavne ze uz mu to ide....