zdravim vas chcem sa opytat od kedy moze pit dieta norrmalny caj?do 15 mesiacov som jej davala hipp no vyskusala som jej dat obycajny hruskovy no velmi jej chutil
a ja len doplním latviu ,že granulované spôsobujú zápchy
ahoj...podla niektorych odbornikov, by deti nemali pit caje vobec 😅
http://www.mamaaja.sk/Activeweb/Poradne/Otazka/...
ale, aj moje deti maju radi detske ovocne caje 😉 , takze skor sa priklanam k tymto odporucaniam
http://www.najmama.sk/clanok/224819/caje-cajiky...
ak si doteraz davala sladky hipp, nebude pravdepodobne chciet ziaden iny obycajny caj a to len preto ze je nesladeny ☹ takisto skusam akekolvek ine obycajne caje ale nezabera nic, vypije ho len ak je prisladeny fruktozou.
moj pije rooibois čaj.Je vhodny už pre male mimi ,je to prirodne antihystaminikum a ma dobre zastupenie vitaminov a mineralov.Pijeme natur, 100 percentny .
ja som syncekovi kupovala caje Hipp a kazdy druhy mesiac som to striedala so sackovym deckym cajom. caje hipp su sladsie, tak som do pol litra obycajneho sackoveho caju dala zarovnanu lyzicu cukru ( cez leto som mu nedavala ani lyzicu cukru a niekedy nedam ani teraz). ma uz 18 mesiacov , tak rozmyslam ze prejdem alebo aspon budem striedat s obycajnymi cajami pre dospelych, samozrejme ze mu nedam cierny,zeleny 🙂
Podla mna mozes bez problemov prejst na klasicky ovocny - podla mna su hipp (a podobne) case vyslovene nevhodne (ale teda aj moja ich pila sem-tam 😉), pretoze su sladke. Idealna je cista voda. Ak ti vypije obycajny ovocny caj, tak by som ja presla nan.
ja tiez davam rooibos, neobsahuje tein a ma vela mineralov a vitaminov, potom este detske bylinkove z lekarne, ale to max jeden za den. Hipp som nikdy nedavala.
ahoj,ja som saške kupovala HIPP feniklový-nechcela,kúpila som HIPP pre spokojné bruško,ten jej chutil a teraz kupujem TEEKANNE pre detičky je jahôdkový a chutí jej 😉
feniklovy,lipovy,matovy-zo suseneho ovocia/domaceho/-klasika sackove caje som davala od 3r.-granulovane vobec
ahoj nic si sty ze si dala hruskovy si nepokazila potom je detsky zo sladkym drievkom
Dobry den chccela bi som poradit moja malinka ma 1 rok aj 4 mesiace mozem jej davat normalny cajik ovocny......?
Hipp (sladene) a ine sladene caje a napoje, to su tie najlepsie - zubari maju aspon dost pacientov.
deti by nemali pit caje s obsahom kofeinu, cize nie cierny, nie zeleny, moze ale ovocne caje, aj bylinkove, samozrjeme najlepsie striedat.tieto granulovane su viac cukrove ako cajove, takze kludne prejdi na normalne ovocne