Ahojte maminy,
Chcela by som Vas poprosit o radu kedy dat junove dieta do MS. Zatial mame cas, dcerka ma 16 mesiacov. Mozno by som chcela ist do prace o cosi skor ako po troch rokoch, taky polrok skor by bol fajn. V januari to asi nie je dobre kvoli chorobam, myslite, ze to ma vyznam napr. v marci alebo mam pockat az do septembra aby zacinala s kolektivom?
Dakujem za odpovede
Ahojte, aj ja mam 2 a pol rocneho chlapca..a tiez to riesim..a velmi sa mi do toho nechce..aby tam isiel..
S malym som prednedavnom prezila febrilne krce..bolo to prvykrat, nic take som predtym nezazila ani nevedela o tom, ze take nieco je..o to viac ma to zaskocilo..
No ale v tej skolke sa obavam toho, ze tam bude casto chory a ze ucitelky to neustriehnu a vrati sa mu to.
Takze na Tvojom mieste, ak to nie je nevyhnutne, dcerku by som dala do skolky az od septembra.
katika v prvom rade ak chces dat malu od septembra do skolky tak musis ju prihlasit uz teraz teda v marci. Potom otazka znie ci ju chces dat do sukromnej alebo do statnej.. a dalej kde byvate.. tu BA a okolie ale vlastne takmer vsetky velke mesta tak proste deti do troch rokov do skolky neberu. a jasliciek je malo.. a potom su podmienky co musi dieta splnit na to aby mohlo ist do skolky /bez plienky aspon ciastocne sa vediet obliect zobliect.. stolovanie.. atd/
ako treba sa popytat mamiciek v regione kde byvate.. aka je tam situacia so skolkami.. BA a okolie je katastrofalna.. a pocas roka to tiez nie je moc realne lebo skolka musi hlasit deti do 15.9. aby dostala normativ na ziaka.
a potom treba ratat ze nastupom do statnej skolky ti zanika narok na RP