Očný kontakt šesť týždňového bábätka

zuziku123
16. okt 2013

Mam 6 tyzdnoveho synceka a mam pocit,ze pozera vsade mozne,len nie na mna...najcastejsie pozera do svetla alebo na obrazy,co mame na stene-co chapem-su oranzovo cervene. Ale na mna sa pozera akoby cezo mna-ma taky nepritomny pohlad.. A na hracky,co mu ukazujem uz vobec nie. Prosim vas,kedy vase babetko opatovalo ocny pohlad,kedy vas sledovalo? Uz mam strach,ze nieco nie je v poriadku. Dokonca ani pri kojeni a pestovani na mna nepozera-vytaca oci do boku alebo dozadu a vsetko ine ho zaujima-len nie ja... ☹

anjelicek26
16. okt 2013

@zuziku123 - je to absolutne v poriadku. Keby v troch mesiacoch nesledovala, spomen to pediatricke, ale teraz je este drobatko.

zuziku123
autor
16. okt 2013

Dakujem za tak rychlu prvu odpoved🙂 Viem,ze je este maly,ale ked si precitam na nete,ze uz novorodenec hlta matku pohladom a ze v 1 mesiaci ma sledovat tvare,tak panikarim...vidim,ze tiez mas tri deticky-tiez im to tak dlho trvalo,kym na teba pozerali? Mne sa zda,ze ti starsi to uz robili v 6tom tyzdni-aj ked mam vacsi rozdiel medzi nimi,mozno si zle pamatam🙂 🙂 🙂

luvika
16. okt 2013

Ja mam teraz 2-mesacneho drobca a presne to iste robil...dokonca som sa nevedela dockat aj prveho usmevu, a kazdy vravel, ze v 6. az 8.tyzdni to pride a ja hned v 6.tyzdni som bola na nervy, ze preco este nie a kedy atd...a v 7.tyzdni sa zacal na mna zrazu divat a vnimat ma a aj sa usmial 🙂 par dni boli usmevy malicko, ale pohlady a vsimanie si stale viac a teraz ci ho uz prebalujem, kojim, alebo sa len tak "rozpravame", pozera, smeje sa na mna 🙂 bud trpezliva. To, ze sleduje obrazy a ine veci, je uplne v pohode. Moj este aj teraz pozera obrazy a tiez steny a pride mi cudne, ked sa usmieva na prazdnu stenu...a dokonca sleduje hlavne vsetko vyrazne farebne...cierne (zaujimaju ho reproduktory od domaceho kina) :D a takisto sa vela usmieva na take tie velke 3D nalepky farebnych kacerov a plagat ruzovej Barbie, co ma dcerka v detskej...hlavne sa s malickym vela vela rozpravaj, pri vsetkom, pri prebalovani, chodeni s nim po dome, vonku atd.

zuziku123
autor
17. okt 2013

Dakujem za prispevok🙂
Dnes mi dal moj Tomasko krasny darcek k narodeninam-chvilku na mna pozeral,aj ked mala som pocit,ze skor na celo,alebo na ofinu-ale uz konecne nebola vytocena ta hlavena a usmial sa-sice len malicko,ale predsa🙂 🙂 🙂 Tak snad sa zacina preberat,ci myslite? A co hracky? Tie prisli hned potom? Aby sa tocil za nimi?
Luvika-rozpravam mu stale,uz si pripadam ako debil niekedy,lebo mu hovorim co robim,kam idem a vsetko komentujem🙂 🙂 🙂
Tak sa majte pekne a dakujem-ste ma upokojili trosku,lebo som fakt panikarila🙂 🙂 🙂

ludkagravifit
29. okt 2013

Kocky ahojte ja mam 3 mesacne dvojicky(narodili sa skor) jedna pozera na mna krasne druha dost malo. ale na hracky a kolotoc prekrasne reaguje a obzera sa ale na mna prilis nepozera.je to v pohode?dakujem krasne.

ludkagravifit
29. okt 2013

Kocky ahojte ja mam 3 mesacne dvojicky(narodili sa skor) jedna pozera na mna krasne druha dost malo. ale na hracky a kolotoc prekrasne reaguje a obzera sa ale na mna prilis nepozera.je to v pohode?dakujem krasne.

daldar
30. dec 2019

Ahojte, ako to dopadlo a kedy sa to rozbehlo 🙂