Potrebujem radu možno skúsenosť niekoho kto to mal tiež tak. Syn 2r a 2m . Pred mesiacom začal pri zaspavani kopať do mňa udierat nechce sa obliecť nechce sa vyzliecť pri všetkom mrnci...teraz dostal teploty a to je katastrofa celé noci mrnci place no nechce sa pestovať nechce sa pritulit celkovo bol od narodenia bezkontaktny žiadne pusy nič ale bolo to fajn večer sa ku mne pritulil a zaspal teraz tieto cirkusy no to sa nedá ani opísať vyslovene hysaky. Rev hukot kasel sopeľ kopance....vysvetľovať vysvetľujem vravím ze pôjdem do druhej izby kým sa neukludni no ešte nejako nerozpráva pár slov a svoju hatlaninu....mal to aj pred chorobou až sa to vystupnovalo do tohto levelu a mňa asi už porazí neviem co s nim cítim sa neschopná.
Ano zial uplne normalne adekvatne veku. Tiez sme si tym presli, sem tam prechadzame znova, ale uz podstatne menej. Aktualny vek 2,5 roka. Ono, krasna je ta teoria, ze budem vysvetlovat a dieta pochopi a hotovo. Ale tak to nie je. Chce to pevne nervy a vela situacii selektovat, ci stoji za ten hysak. Ale chapem ta. Drz sa
Som v tom s Tebou. 2-rocna uz tyzden teplotuje a nonstop, ale ze nonstop!!! mrnci. Alebo rovno reve. Aj bez toho ma tazku povahu, bojazliva, nespokojna, nervna, nespava, je t9 masaker, no.
Sme na tom rovnako 15 mesacna - teplotuje, ocne zuby jej idu a vkuse mrnci a place…
Na vsetko krici nie, vsetko odmieta. Kope, kuse 😫
Ďakujem dámy teraz poobede nemá 1x po týždni horúčky presne aj bez toho je ťažká povaha dobre počuť ze som v tom není sama.
“Užili” sme si asi 2 týždne dozadu. Dcerka 2r4m, išli jej stoličky, mala bolesti, vysoké teploty. Ja sa tým deťom nečudujem, no keď si ani pomôcť nedajú, sú nervné a ukricane, je to na palicu.
Treba iba vydržať. Ja som naschval chodila v odstupe za nou, nech ju aspoň par sekúnd nepočujem, v najhoršom som si dokonca zakryla usi, taká som bola bezradná.
Pomôže len znížiť teplotu, bolesti, upokojiť. Ozaj robiť iba to najnutnejšie, zľaviť dočasne z nárokov, nechať ho napr. v pyžame, jeden deň sa mu nič nestane, prehodnotiť, čo je fakt potrebné a čo nie.
Kopať sa nenechaj, keď nepomôže 1-2x upozorniť, odstup alebo odíď preč.
2r a mesiac, očné zuby idú už snáď mesiac 😌 vymýšľa s jedlom, čo on inak je super jedák, mrnčí, reve, robí naschval… mal aj teplotu nad 38 jednu noc, som myslela že choroba ale nič sa nerozbehlo, takže zuby. Len vydržať asi 🙈
Zúbky ma všetky vonku no s tým kopaním mi to príde ako ze chce byť sám no nech sa páči dám mlieko zhasnem a idem ta het a čuduj sa svete už 3 deň zaspí sám🙂 asi len výdrž a pevne nervy ale aj tak sú podľa mňa na planéte min 3 deti kt obdobie vzdoru nemajú bo môj ho ma aj za nich
Máme 22m a momentálne nám ide ešte aj zopár zubov naraz a mám čo robiť. Obyčajné činnosti sa niekedy z minúty na minútu vedia zmeniť na obrovský problém a rev a tak trpnem celý deň čotp zas bude.🤷🏻♀️ keď dostane amok tak priňom iba ticho sedim a on sa vyreve a potom sa ukludni a pokracujeme v cinnosti akoby sa nič nestalo