Ahoj maminky.Idem sa poradit.moj malicky syncem bude mat rocik.SPINKA so mnou v posteli no posledne noci sa zobudi s neskutocnym placom a nie ho nejak utisit ani papat nechce len place az krici.Musim ho zobrat na ruky a nosit ho kym sa kus ukludni. Cez den je tiez podrazdeny chce sa nosit na rukach a sem tam dava rucicky do pusy.Mame sice 8 zubkov von uz dlhsie a neviem ci mu idu dalsie ked je takyto:( uz som z toho dost vycerpana;(
@zanetka1989 skus gel na zubky. U nas zabera dam do na cumel trosku podudka a spinka dalej. obcas som dala aj nurofen ked bolo velmi zle
Neboli ste náhodou nedávno na tretie očkovanie?po tomto očkovaní je žiaľ bežné takéto nočné vyvreskovanie...
U nas tak isto.noci prespavala krasne no teraz behame z postielky do postele a furt sa mrvi a place.ale u nas su to stopercent zuby najprv horucky cely den spala nic nejedla aspon ze ten caj pila a teraz hnackujeme.uz nam vysli 2 zuby a cakam kazdym dnom dalsi.chvalabohu su to nase uz posledne zuby a to hryzaky uplne inaksom poradi jej povychadzali a prvy zub sme mali v prvom rocku.v marci uz bude mat 2 rocky a tam nas cakaju este stolicky.
@atreyu ahoj boli sme veru 27 novembra na 3 ockovani:( zeby to z toho
@saphira83 neda si ani do pusky kuknut...hned plac
@emilia25 joj tak sme rovnako na tom...Musime to nejak len vydrzat:(((
Aj moj syn to robi a na 3ockovani sme este neboli. Ja si tiez myslim, ze su to zubky prip.sa mu nieco sniva. Jedine cim sa utisi je cumel a potom zaspi
ano aj ja si myslím zuby alebo zlé sny. ja mám pocit,že deti majú proste obdobia. u nás to bolo od pol roka do cca 8m. vstával v noci aj 5x niekedy aj viac, proste otras. teraz ma 11m a ustálilo sa to na 2x(aj tak dosť). mne vravela sestrička u pediatra, že mám skúsiť nurofen, že ak to pomôže sú to zuby. ak nie tak zlé sny, alebo proste len vymýšľa.
Mozne to je. NEskusala si pozriet do ust?