Nočný plač ročného bábätka

zanetka1989
12. dec 2017

Ahoj maminky.Idem sa poradit.moj malicky syncem bude mat rocik.SPINKA so mnou v posteli no posledne noci sa zobudi s neskutocnym placom a nie ho nejak utisit ani papat nechce len place az krici.Musim ho zobrat na ruky a nosit ho kym sa kus ukludni. Cez den je tiez podrazdeny chce sa nosit na rukach a sem tam dava rucicky do pusy.Mame sice 8 zubkov von uz dlhsie a neviem ci mu idu dalsie ked je takyto:( uz som z toho dost vycerpana;(

unctadorg
12. dec 2017

Mozne to je. NEskusala si pozriet do ust?

saphira83
12. dec 2017

@zanetka1989 skus gel na zubky. U nas zabera dam do na cumel trosku podudka a spinka dalej. obcas som dala aj nurofen ked bolo velmi zle

atreyu
12. dec 2017

Neboli ste náhodou nedávno na tretie očkovanie?po tomto očkovaní je žiaľ bežné takéto nočné vyvreskovanie...

emilia25
12. dec 2017

U nas tak isto.noci prespavala krasne no teraz behame z postielky do postele a furt sa mrvi a place.ale u nas su to stopercent zuby najprv horucky cely den spala nic nejedla aspon ze ten caj pila a teraz hnackujeme.uz nam vysli 2 zuby a cakam kazdym dnom dalsi.chvalabohu su to nase uz posledne zuby a to hryzaky uplne inaksom poradi jej povychadzali a prvy zub sme mali v prvom rocku.v marci uz bude mat 2 rocky a tam nas cakaju este stolicky.

zanetka1989
autor
12. dec 2017

@atreyu ahoj boli sme veru 27 novembra na 3 ockovani:( zeby to z toho

zanetka1989
autor
12. dec 2017

@saphira83 neda si ani do pusky kuknut...hned plac

zanetka1989
autor
12. dec 2017

@emilia25 joj tak sme rovnako na tom...Musime to nejak len vydrzat:(((

alenky
12. dec 2017

Aj moj syn to robi a na 3ockovani sme este neboli. Ja si tiez myslim, ze su to zubky prip.sa mu nieco sniva. Jedine cim sa utisi je cumel a potom zaspi

lubka3232
12. dec 2017

ano aj ja si myslím zuby alebo zlé sny. ja mám pocit,že deti majú proste obdobia. u nás to bolo od pol roka do cca 8m. vstával v noci aj 5x niekedy aj viac, proste otras. teraz ma 11m a ustálilo sa to na 2x(aj tak dosť). mne vravela sestrička u pediatra, že mám skúsiť nurofen, že ak to pomôže sú to zuby. ak nie tak zlé sny, alebo proste len vymýšľa.