Neviete kde by som kúpila na wc dosku podložku?

katarinanem
28. sep 2011

moja dcera vždy ked sedí na wc sa chce chytať dosky ☹ dávam pozor ale niekedy nestihnem zareagovať. ☹
Neviete kde by som kúpila podložku na wc dosku? nie papierovu ale asi s pvc materialu. Vydela som ju u jednej mamičky v nákupnom centre.
mamička ju rozložila na wc dosku a dieta na nu posadila. Poskladala dala do sáčku odložila do kabelky... 🙂 Dieta sedelo na uplne čistom 🙂
Pítala som sa v drogerii aj v lekárni ale nikde ju nemaju... prosím, prosím pomôžte mi

sisaha
28. sep 2011

ja som to videla v jednom podniku, ale kedze im to potom ludia hadzali do zachoda a ten sa upchaval, tak to zrusili. netusim kde to kupis. Ale je normalne, ze sa dieta chyti dosky, aby malo istotu. Ved potom si hadam umyje ruky s mydlom.... Ja zvyknem predtym ako tam dieta posadim, poutierat dosku papierom, pripadne natrham kusky a na tie ju polozim.

berus222
28. sep 2011

neskusala si sa pytat v zdravotnych potrebach? mozno tam by to mohli mat.

bibuschka
28. sep 2011

viac hygienické sa mi zdajú tie papierové, neviem či by som chcela nosiť v kabelke taku použitu vec. Každy večer ju budeš prať aby bola vždy čista? neviem si to predstaviť

http://www.doublen.eu/product.php?id_product=325

janka_pn
28. sep 2011

vystrihni z hrubeho igelitu 🙂

mamitnsro
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
29. sep 2011

Ja som pri detoch pouzivala taketo nieco http://www.amazon.com/gp/product/B000F1O8T8/ref...

Maju ich aj vo roznych farebnych variantoch s obrazkami. Bola to sikovna vecicka....Ja som to kupovala v Mothercare, ale myslim, ze cez internet to zozenies v pohode...uz aj na tom linku, co som uviedla. Je to lahucke, lahko skladatelne, na relativne maly kusok (asi 8&12cm) a urobi veeelku sluzbu na verejnych wc. Sice treba cistit, ale ide to lahko. Ma to svoju vlastnu tasticku, takze spinave to clovek neprenasa hore dole.

stanislavao
29. sep 2011

a myslite si, ze na tej podlozke nebudu bacily? ved aj tu musite tak isto dezinfikovat, ako zachodovu dosku, tak neviem, ci to ma vyznam.

burina111
29. sep 2011

pvc máme z tesca