Neustále pocikávanie 2,5 ročného syna

nnikusska
30. nov 2014

ahojte Mamičky..prosím poradte mi..som uz zufala neviem co by pomohlo.moj synček ma 2,5 roka a už je bez plienok plienku mu davame len ked ideme niekde autom na dlhsie alebo ked ide spinkat inak sa už pekne pytal a teraz asi dva tyzdne nechce sa pekne pytat stale si velmi cvrkne a niekedy povie ze chce docikat inokedy az kym si nevsimnem mokrrý fliačik tak nejde docikat az ked ho na to upozornim...vzdy ked ma suche slipky ho pekne pochvalim a poviem mu ze je sikovny.teší sa tomu ze sa pekne vypytal a dallej sa hrame a poviem mu aby sa dalej pytal..ale teraz sa volako moc pozabuda..uz neviem ako na neho...prosim ako ste to riesili vy? ☹

pribinak
30. nov 2014

Nic nie je zle, este je to krpec, možno je velmi zaujatý hrou, alebo jednoducho nerieši nejake cikanice. Toto male deti jednoducho robia, chce to len tréning a vela chvalenia

To cvrknutie môže znamenať aj to, ze je možno prechladnuty

alicka850
1. dec 2014

Mozno by som skusila dat vysetrit moc pediatriicke, ci nema zapal moc.ciest,aj ked to skor byva u dievcat. Ak nie,tak len chvalit za uspechy a vela trpezlivosti 🙂

sammy
1. dec 2014

Moja dcera toto robila do 4 rokov a este aj teraz sa jej niekedy prihodi, ked ma cosi velmi dolezite na robote. Moze to byt prechladnutie, no moze to byt aj dlhodoba zalezitost. My sme si zvykli a vsade som vlacila nahradne oblecenie.

saska.t
1. dec 2014

@nnikusska v tomto veku je to uplne normalna faza,ktora opät preje,netreba nanho tlacit,opät sa to zlepsi,len treba vydrzat a dalej chvalit 😉

nnikusska
autor
1. dec 2014

tak dufam ze to bude coskoro ...lebo kazdy den niekedy aj atoro slipkov a pančusiek vymienat je dost..ale chvalim ho vzdy ked sa pekne vycika a ma suche slipky...dakujem za radu...

nnikusska
autor
3. dec 2014

no myslea som si chvilu ze je poprechladany ale on sa vobec ani nepytal jednoducho zlenivel...ale dnes aj vcera sa trosicku polepsilo..skusam ze ked sa pekne vypyta dostane za to cukrik hoc nerada tykymto sposobom ho podplacam ale zatial sa mu celkom dari...uvidime..ale dakujem za každú jednu radu..budem trpezliva budem sa snažiť... 😒 🙂

nnikusska
autor
3. dec 2014

@sammy aj my vlačime všade nahrdne oblečenie musime ale ked ideme na dlhšie riesime to etse plienockou lebo nie vždy sa da vsade prezliect...a hlavne teraz ked je chladno.. 🙂