Ahojte babenky prosim o pomoc .....velmi .....mam 3 mesacneho chlapceka ktory je uzmesiac na UM...a odvtedy mi nic nepribral stojime na vahe uz 1 mesiac 5,000kg je taky chuducky ze az snazim sa mudavat aspon 650ml mlieka za denviac mi nevypije...lekarka mu robila testy a u v poho ja uz neviem ...ako je mozne ze z umeleho mlieka mi nepriberie som uz hotova...prosim o radu
a co na to lekarka ? ak by nebolo nieco v poriadku asi by to nejako riesila.Nenarastol vela? Alebo skus zmenit mlieko
podla navodu prijme, kolko ma? Nechaj si vypisat listok na gastro a dajte sa vysetrit. Neprospieva, takze nieco tam asi bude. Vela stastia.
@zuzanaporhincakova ahoj co ti povedala pediatrička?my sme priberali veľmi pomaličky a bola na umelom.mam taký dojem ze sme mesačné priberali len nejakých 250 gr.ako 4,5 mesacna uplne odmietla mlieko skoncili sme v nemocnici.5 mesačná nam vazila len 5500gr.skušali vsetko mozne aby dostali do nej mlieko proste ho nechcela.istu dobu bola na sonde.vsetky vyšetrenia v poriadku uplne zdravé dieťa.az nakoniec lekari povedali dost a od 5 mesiaca sme len na dojčenskej strave boli.mlieko len v noci spanku vypila 1-2 davky.trapili sme sa.ďalších 5 mesiacov som jej mlieko počas dna ponukala,nechcela mi ho.len v noci v spanku.ako 10 mesacna si ho sama vypýtala.mlieko sme nahradzali kašami a jogurtami.teraz je živá zdravá,papá aj mlieko vypije aby sa rátalo,ale ona proste nieje mliekova.nechcem ta nijako strašiť len píšem,skusennosť.žiadna rada na toto neexistuje len konzultacia s lekarom a ak sa nerozpapa a nezacne priberať tak hospitalizacia.ale zasa 650 trojmesacnej nieje málo,je to tak akurát.mne v nemocke povedali že 5 mesačné by malo vypiť minim.750
Nie negrcka mi....co sa tyka mliecka mali sme bebu a nepriberal tak sommu dala nutrilon a toiste
@zuzanaporhincakova my sme potom doma a aj v nemocnici skusili ine mlieka a ku každému sa spravala uplne rovnako odmietavo.ale tebe aspon vypije naša odmietala uplne.negrcala ,nehnačkovala,uplne živá hravá celý deň akonahle sa malo papať tak cirkus.v nemocnici mi ju lekari kŕmili ze možno ma malá zomna blok.no vzdali to,všeličo vymyslali nepomohlo.od toho 4 mesiaca nam začala papať pomenej až sa to úplne stoplo.poslala som ti správu v pošte
8291 tak to ako by si mi citsla z dlani je uplne zdravy to pocujem od lekatov a to nocne papanie je takistolen za spanku nezobudi sa ani celu noc ja sa budim aby som do neho dostala trosku mlieka aj to za spinkania...a cez den mi pije 100za 1 hodinku ja som uz takaunavena a neiem co stym ako mu pomoct aby to slo ako inym maminkam preco ja uz neviem co stym keby aspon 200 mi pribral za mesiac ale minic strasne sa o neho bojim
@zuzanaporhincakova v nemocnici sme boli do 5,5 mesiaca sondované aby mala prekryty aspon piaty mesiac a boli by ju sondobali ďalej az kým jede lekár sa nemohol pozerať ze ju tlačime mliekom ked ho nechce.a začal jej dávať dojvensku stravu,pomaly najskor pdmietala potom 2-3 lyžičky a išlo.jeden den ju nechali uplne bez mlieka len na infuzkach ze keď bude hladná zoberie flašu no prd vykašlala sa im nato.aj flase cumle toľko jej ich povymienali taký hentaký onaký,nič.a teraz? Je to živel od 9,5 mesiaca behá sama ako strela v 13 mesiaci sa vedela uz vyšplhala všade a po schodoch hore len taký fukot
A co potom s prikrmami nebolo lepsie nerozpapal sa
ked papala polievocky,mesko kase...
Anjelik zlaty tak vy to mate uz za sebou ja sa strasne bojim co caka nas aj moj nechcel flasku menili sme a ostali pri tej obycajnej sklenenej ...mohli byt flase aj neviem ake ale ne ...a tiez keby ze ho nechm bez mliecka aj mozno 8 hodin ani mi nezaplace ale ja som furt prinom po3 hodkach snazim sa mu dat papt hoci aj tu hodinu ppania ale co uz ?...
@zuzanaporhincakova
@zuzanaporhincakova tak nezjedla veľa ale spapala vždy lepšie ako prazdne bruško.len tvoj ma len 3 mesiace,čiže aspon do toho 5-6 by mal mať mlieko preto nas chvilu sondovali.
@8291 a teraz ma obdobie ze papá vsetko a pekne a má ked nechce ale nenutim ju.idu nam zubky tak to neriešim.a vôbec neriešim co dieťa môže papať a co nemôže.proste ked jej chutí dam jej ja som len rada ze spapá.10 mesačná sa natahovala ked som jedla segenin,no nedaj jej potom všetko čo som si prežila,tak spapala knedlik so štavou,ved zasa nezjedla za vajling.miluje mäsové gulky paradaj.omáčka knedla od 10 mesiaca mi to papá no neuvar jej.aj pediatrička potom všetkom povedala dajte jej ked si pýta však spala koľko potrebuje nezje celý hrniec.a nikdy jej z toho nebolo zle.
Negrcka vela?