Mate niktora skusenost? Dcerka je už 3mesiace uplne odplienkovana (deň/noc), od januara nastupila do jasli. Odvtedy sa kazdy den aspon raz pocika, niekedy v jasliach, niekedy aj doma a aj v noci... Prejde to same? dakujem
Aj môj nastúpil ako dvojročný do jasličiek. Nehody sa stávali, niekedy dve za deň, niekedy žiadna za dva dni. Nikto to neriešil, v jasličkách (a v škôlkach tiež) sa s nehodami počíta. Prešlo to samé, po každom pocikaní sme mu ja alebo učiteľka povedali, že sa nabudúce ciká do záchoda, prezliekol sa do suchého a hotovo.
Dakujem baby, ona rano uz ani neplace, vraj sa pekne hra, papa ... asi to fakt len potrebuje nejaky cas. Dakujem za reakcie
...ahoj, pokial viem stava sa to casto, vraj je to sposob ako dieta reaguje na stres a zmenu. V skolke, kde chodi moja mala, sa takto zacal jeden chlapcek pokakavat... Nepises, kolko ma Tvoje dieta, ak dva rocky je to asi malo. Neviem ci je na cely den, ale asi ano. Nasa nastupila ako 2 roky a 4 mesacna a rumadzgala kazde rano a nechcela tam spavat. Cize bola len doobeda na hranie. Ucitelka na mna pozerala ako na premotivovanu, lebo som sa stale pytala ako papala, ci cikala, ci neplakala... 🙂 Dlho, az 4 mes. trvalo, kym si dcerka zvykla a od noveho roku uz chcela aj spinkat. Kazde dietatko reaguje inak, najcitlivejsie na odlucenie su od 2-3 rockov. Teraz vidim, ze moja mala velka slecna uz "dozrela" a keby som ju dala o par mesiacov neskor, nezaskodilo by. Chcela som ju vsak pripravit, kym pojdem do prace.
Moja rada, o vsetkom sa v jaslickach informuj a ak by boli este dake problemy, radsej ju nechaj doma. Ak teda mas moznost a nechodis do prace. Ak pracujes, skus babku, tetu, starku alebo niekoho blizkeho. Par mesiacov je v tomto veku dost rozdiel. O 3 mesiace bude uplne ina. Vsetko dobre prajem.