Nástup do jaslí

barborkaza
1. dec 2015

Ahojte. Len sa chcem opýtať na skúseností, ako zvládli vaše detičky približne v rovnakom veku ako náš synček (o mesiac dva roky) nástup do jaslí. My sme dnes boli 1. krát len na 2 hod., ale nemám z toho vobec dobrý pocit. Viem, že detičky si musia zvyknúť, nečakám, že bude od prvého dňa spokojný. Vychovávateľka hovorila že plakal iba chvíľu. Ale ja nemám taký pocit. Keď som pre neho prišla, až vzlikal, predýchaval, ako keby plakal už hodnú chvíľu. A to si neviem predstaviť, keď tam pojde na celý deň ☹
To som sa asi potrebovala len vyrozprávať. Ale zároveň ma potešia skúsenosti, ako vaše deti zvládli túto veľkú zmenu. Ďakujem.

slnecnica174
1. dec 2015

Moja isla do jasli s nadsenim. Nemohla som ju odtial dostat🙂 Po dvoch tyzdnoch, zacala rano plakavat, ze sa nechce ist hrat s detmi 😕 Trvalo to tak tyzden-dva, ze rano nechcela ist a teraz uz je to v pohode. Zalezi od dietatka, aky ma start, ale kazde si na tie jasle, alebo skolku po case zvykne😉 To ho prejde, neboj sa😉

barborkaza
autor
3. dec 2015

@slnecnica174
ďakujem za odpoveď aj povzbudenie

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moni244
3. dec 2015

@barborkaza hlavne ty musis byt v pohode a stotoznena s tim, ze ide, ja som sa tesila, ze pojde, rozpravala som s jej s nadsenim, ze tam ide a od.prveho dna bez problemov, ale ona mala 2 roky aj 9 mesiacov a isla do statnej skolky