Náročný chlapček

21. okt 2023

Malý ma 2 roky a 3 mesiace.

Od narodenia žiadny problém nebol, jasne obdobia vzdoru atď rôzne obdobia sme prekonali tak že som vedela ako na neho.

Ale toto obdobie co sa mu začalo cca pred týždňom a pol je niečo hrozné. Ráno vstane plače poobede večer tiež. A ja už fakt neviem čo mu je.

Večne je nespokojný aj keď zaspáva stále sa mrvi vyslovene mi to príde ako keby bol nekludny vnútorné ale s čoho ozaj neviem. Chodíme von stravuje sa dobre, žiadne prehnané cukry. Telka občas ( nakoľko podľa mňa telka nie je pre také malé deti len občas zapinam a keď zapnem a potom mu vypnem strašný výbuch plaču.
Preto sme začali s telkou uberať. Hráme sa spoločne skladáme si stále niečo spolu robíme hravou formou.
Ja mu venujem fakt všetok svoj čas a aj tak je proste ako za 10 deti.
Aj keď sa hrá tak hádže po určitej dobe hračky od zlosti je nervózny. Noc prespi celú, obedy spával veľmi dobre teraz sa nám aj obedný spánok zhoršil. Na nočník vôbec nechce ešte ísť.

To co píšem a pripomína vám to vaše deti?! snáď sa tu niekto nájde taký 🙏🏽 ako to zvládate poprípade nejaké rady a tipy
Dúfam že nie som v tom sama😁Lebo ako koľvek sa snažím byť kľudná tak sa aj rozplačem niekedy keď mi je to ja veľa, keď niekde aj sme a on sa správa ako malý čertík tak vtedy že nervy mam fakt na hrane 🥴🥴🥴

babovka2321
21. okt 2023

Ma uz vsetky zuby? U mojho boli posledne stolicky masaker, pritom predchadzajuce zuby takmer nic.

viestta
21. okt 2023

Nie nie si na to sama. To dieta ma aj otca, tak nech s nim travi cas aj on a ty si medzitym zregenerujes nervy

tinka_1807
21. okt 2023

Nás asi pred 2 týždňami mal presne také obdobie, trvalo "iba" týždne ale bola som už zúfalá ... A myslím si ,že je to kvôli zubom, tie posledné stoličky ešte nemá a rastu podľa mňa na etapy. Tvoj už má tie posledné stoličky?

ariannazara
21. okt 2023

Podla mňa je to úplne bežné. Môj ma tiež také dni a to ma už 4.5 napríklad včera vstal hore zadkom celý deň vrescal som myslela ze sa zabijem uz🤣 a dnes je v pohode jak medik. Ale ja tiež mam občas také dni takže aj deti sa musia niekedy vyventilovat

zuzikak
21. okt 2023

Tvoje dieta nie je narocne. Je to bezne zdrave dietatko, ktore ma svoje obdobia. Toto placlive a jedovite obdobie je sposobene viacerymi faktormi a vela deti prave okolo 2 rokov si tym prechadza. Je to jednak uvedomovanie si, ze svet nefunguje podla jeho predstav a musi sa mu v mnohom prisposobit (napr. zistuje, ze nie kazda hracka sa sprava ako bol zvyknuty), tak isto si viac vsima a vnima ludi plus ako napisali dievcata vela mozu zohrat zuby. Nemusis ich vidiet ale ten tlak v dasne nie je velakrat sranda. Skus zapojit viac babky, dedkov a samozrejme manzela aby sa dietatu viac venovali a ty si prezila nejaky ten cas pocas dna sama v tichu a klude.

majlo1234
21. okt 2023

@zuzikak konecne to vidim niekde napisane😂
Autorka, moj je podobny, teda v podobnom obdobi, ale zda sa mi, ze pomaly prechadza-vstava s placom, cika s placom, oblieka sa s placom, von ide s placom, dnu ide s placom…cely den je to slzave udolie. Zuby uz ma vsetky.

hanaxxx
21. okt 2023

U nas je to podobne, treba to asi len vydrzat. Skus fakt pozriet, ci mu nejdu stolicky, nasmu idu. Ked dostane panadol, je ako vymeneny. Bud rada, ze vas nehryzie, nas zacal aj to 🙂.