Naklání hlavičku na levou stranu. Co to znamená?

fely
1. máj 2011

Ahoj maminy,
v posledním týdnu jsem si všimla, že Rebeka (11. měs.) občas naklání hlavičku na levou stranu. Když to udělala poprvé, myslela jsem si, že ji to ouško nějak svědí nebo něco podobného. Ale na svědění to trvá už dlouho. Když jí na ouško sáhnu, tak to nevypadá, že by jí bolelo... Nedělá to nějak pravidelně, občas když si hrajeme, když jsme na procházce, i při jídle... Nevím, jestli s tím mám zajít v pondělí k dr. a nebo mám ještě počkat... Nenapadá vás, co by to mohlo být? Mohl by to být i projev tupozrakosti? Manžel jí má-nosí brýle... Poraďte,prosím... Děkuji

peepka
1. máj 2011

sak za navstevu nic nedas....co mate doktorku daleko ci co? :D neboj, doktorka najlepsie poradi, my tu mozeme iba tipovat....a stresovat ta mozno zbytocne 😉

miska333
1. máj 2011

@fely moze to mat taky zlozvyk ale skrateny krcny sval, ale to by asi mala stale na boku hlavicku,

fely
autor
1. máj 2011

@peepka doktorku máme asi 5 minut pěšky... 🙂 Spíš jsem si nebyla jistá, zda doktorka něco zjistí, když jí tohle řekneme... uvidíme....
@miska333 ten zlozvyk je celkem dobrý nápad... Už se totiž začíná opičit 😀
Tak teď vážně nevím, jestli zajít k dr... Asi si uděláme procházku a uvidíme kolik tam bude malých pacientů...
Děkuji holky

peepka
1. máj 2011

@fely preco sa tak branis tej doktorky, sak chodte , zato nic nedas a niep otom nieco lutovat ze si zanedbala 😉 ak mas dobru doktorku tak vam vsetko vysvetli a budete vediet na com ste........

peepka
1. máj 2011

a ak si si neni ista ci doktorka nieco zisti preco si myslis ze tu niekto bude vediet 😉

fely
autor
1. máj 2011

@peepka děkuji, to jsem potřebovala 😉 ... někdy potřebuju nakopnout 😒
Naštěstí máme bezvadnou doktorku. Asi je to jen blbý pocit, že jí budu otravovat. A zároveň se bojím, že to nebude banalita, ale něco horšího ☹ Jsem češka a půl roku bydlíme na slovensku, sice to není nějaká velká změna,ale není to pro mně lehký. Možná to vypadá jako výmluva, ale myslím si, že ten, který byl v mé situaci tomu rozumí. Už teď se obávám až budu tady ležet v porodnici... ☹
Omlouvám se.... jsem se vypovídala....

peepka
1. máj 2011

@fely aahh to som rada! fakt nemaj ten pocit od toho tam predsa ta lekarka je a ja si vzdy poviem ze a co..nech si mysli co chce nase deti su predsa dolezitejsie 😉 a chapat ta chapem velmi dobre, ja nezijem na svk 🙂 neboj rychlo si zvyknes, drzim palce 🙂

inak sranda trencin poznam mam z tade babku, krasne mesto 🙂

fely
autor
3. máj 2011

Tak jsme včera byly u paní dr. a s ouškem nebyl problém-říkala, že to bude pravděpodobně zvyk 🙂
Ale přes noc se nám objevila rýma a kašel, takže jsme rovnou vyřídily i to, a máme kapky a sirup... A nejhorší kašel je v noci... ☹