Najobľúbenejšia rozprávka

6. máj 2022

Aká je najobľubenejšia rozprávka vašich detí? My doktorka plyšáková, zvedavý George, Máša a Tom a Jerry

anjelicek26
6. máj 2022

Tak velmi zavisi na veku... zvedavy george je super, aj doktorka, ale - Tom a Jerry a Masa su hrozne rozpravky... vychovna hodnota skutocne pod uroven, nechcem vediet, co si s toho take male dieta zoberie... Moji su uz zo skolkarskeho veku vonku - vtedy pozerali zvedaveho georga, caillou, Laurinu hviezdu, Tabaluga... do troch rokov nic... teraz pozeraju - ak vobec nieco, nejak ich to neberie - vyslovene filmy...najoblubenejsie rozpravky teraz encanto, kraska a zviera (musical), frozen stale topka...

saxana000
6. máj 2022

Presbe zalezi na veku.u nas dlho dlho viedol zajko Bing a Masa s medvedom.potom asi rok levi kral potom dinosaury teraz frcua vsetky princezne popoluska elza snehulienka kraska a zviera sipkova ruzenka neskrotna..o pol roka to bude zase nieco ine.

nika501
6. máj 2022

U nás teraz fičí Labková patrola 🙂

cukricek4
6. máj 2022

@nika501 asi nepoznam dieta, ktore by si nepreslo obdobim Labkovej patroly :D

nwnw
6. máj 2022

Krtko, Caillou, Plamínek a čtyřkoláci, Barbapapa

malulienka
6. máj 2022

Záleží podľa veku, najskôr Mickey Mousse, Peppa pig, Máša a medveď, Krtko,Bing,Labkova patrola, neskôr Elsa, Leví kráľ, Trolls, Šmolkovia, teraz už také zfilmované Kráska a zviera, Vpred, Vaiana, Encanto

marzuz89
6. máj 2022

@cukricek4 hlasime sa a nepozna a nepozera ani dalsie ine tu spominane 😆

@autorka, nas miluje klasicke knizne rozpravky, velmi rad pocuva Pinnochia ci Zlatovlasku a tri medvede. Pozera velmi minimalne, rozpravky dnesne ziadne, ma rad Macka Uska a Deduska vecernicka.

simona92101
6. máj 2022

Labkova patrola a Auta, zo starsich Lolek a Bolek,Krtko a Vila Amalka. Z kniziek rozpravka o velrybe Gerde,vie ju naspamat vo versoch.

tatianna56
6. máj 2022

joj suhlasim ze tom a jerry, to je hroza, ako ano my sme na tom mozno vyrastali tiez ale dnesne deti su ine, napriklad mi vravel kamarat co ma maleho syna, ze videl teda jednu cast toma a jerryho a ze potom zacal opakovat kadejake hluposti co tam videl, ze vypluvat vodu z ust po kazdom a take...

jana_eyre_2
6. máj 2022

@cukricek4 ani ja a som šťastná že u nás to obdobie už dávno skončilo 🤣

Ja už mám veľké deti, aj ten najmladší s nimi drží krok.. cez týždeň majú dovolene pozerať čast serialu, teraz pozerajú dokument "ako sa to robí", ale cojaviem pozeravali seriál peddigton..

Cez víkend môžu pozerať večer jednu normálne dlhu rozprávku.. Harry Potter, Narnia, Shrek, Luca, encanto napr..

evica17
6. máj 2022

@jana_eyre_2 to je pekne, vdaka za inspiraciu. Este mam male deti, tak este nic ale do buducna hladam inspiraciu

evica17
6. máj 2022

@marzuz89 aj nas marad rozpravky na pocuvanie. Tv nekuka vobec

mpg
6. máj 2022

Synovi sa páčila aj Červená čiapočka, Vlk a sedem kozliatok, mal aj také leporelá a tam si to pozeral, aj Môj macík-kniha sa mu veľmi páčila. Aj deduško Večerníček sa mu páči a Včielka Maja.

alexka89
6. máj 2022

@cukricek4 napr.moj syn to nepozná a ani nepozeral ...taže existujú aj také deti