Na hlave má vyrážky. Môžu to byť potničky?

jjankaa30
28. aug 2010

Mojej skoro 2týždňovej dcérke som včera objavila na hlavičke malé vyrážky. Neviem ale, či sú to potničky, lebo tie, ktoré máme my, sú hnisavé, biele. Mám pocit, že ich má na hlavičke priveľa, nikde inde som ich zatiaľ nespozorovala. Sú to potničky alebo je to niečo iné, čo by som pre istotu mala ísť ukázať lekárovi?

cmulinko
28. aug 2010

Mozu a nemusia to byt potnicky,takze bez zbytocnych slov ak pojdes najblyzsie k lekarke,tak jej to ukaz,ale nemyslim si,ze je to nieco vazne s cim sa neda popasovat aj doma.Osetruj tie vyrazky tak ako sa maju osetrovat potnicky a po pripade by som skusila aj cistit harmancekovym odvarom-ten dobre vysusuje....ale najuprimnejsie si myslim,ze je to normalny samocistiaci proces babatka.

nikush
28. aug 2010

potnicky nehnisaju, su cervene a neskor suche a hlavne su cervene

katy1979
28. aug 2010

nas maly to mava obcas tiez. to by malo byt novorodenecke akne. a na hlavicke na spankoch ci vo vlasovej oblasti to ma vtedy ak spi na tej strane a spoti sa.

bihan
28. aug 2010

Podľa mňa je to novorodenecké akné. Nič hrozné, samé to zmizne.

janette
28. aug 2010

Aj my sme to pred casom mali, som to malemu pretierala dojcenskou vodou...... a zmizlo to.....ale myslim, ze by to preslo aj bez toho potierania ;)

traktor
28. aug 2010

malicke babatka to zvyknu mat...su to take tukove vyrazticky....je to normalne..zmiznu same,... 😉