Môžu jesť deti zmrazenú varenú stravu?

ivka82
12. dec 2011

Mamičky, je možné zamraziť uvarenú stravu ( masko so zeleninkou napr.) a následne neskôr použiť? Ja zvačša iba varím pravidelne, ale teraz mi to ho vyšlo viacej, a nechcem to vyhodiť tak sa chcem spýtať či sa dá uskladnit takáto strava práve zmrazením a následným použítím( ohrevom).
dakujem🙂

sisaha
12. dec 2011

@ivka82 ja to tak robim pravidelne. Uvarim viac, rozdelim si to do poharikov a hned po vychladnuti mrazim... 😉, ono to ma aj svoje vyhody...ked nestihas varit, vytiahnes a ohrejes..

ivka82
autor
12. dec 2011

@sisaha dikes🙂 veď práve, nechcem si varit na mesiac dopredu,a le ked nestiham alebo ostane viacej, je skoda to vyhodit🙂, takto aspon viem, co moje dieta je, kupovane prikrmy kupujem len ak fakt nestiham a to je velmi malo🙂

sisaha
12. dec 2011

@ivka82 kupovane pohariky su o dost drahsie ako tie, ktore si doma vyrobis a zamrazis..Ak sa to mrazi hned po uvareni, je to ok. Takto zamrazene jedlo do mesiaca dcera skonzumuje.

aventka
12. dec 2011

baby, a chutnali ste aky je rozdiel medzi cerstvo uvarenym a uz rozmrazenym prikrmom? ja osobne ano, ale poviem vam, lutovala som nasho drobca ako sa tvaril 😖 ..no pochopila som to, az ked som to sama ochutnala.odvtedy uz prikrmy nikdy nezmrazujem.radsej uvarim viac, odlozim do chladnicky a spapa to s chutou aj na 2.den. 😵

ivka82
autor
12. dec 2011

@aventka ahoj, nie nechutnala, ja tiež nemrazím, varím tak aby mal vždy čerstvé -max 2 dni. ale ak sa mi zadarí uvarit viacej ako teraz, už mu to nechcem dávať 4 alebo 5 den, to určite nie, tak mi príde lepšie to zmrazit, a v prípade núdze použíť🙂